BMW M5 έκανε ρεκόρ drift διανύοντας 82,5 χλμ! (video)

Ο εκπαιδευτής οδήγησης της BMW Johan Schwartz, έκανε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στο ντριφτ, διανύοντας συνολικά 82,505 χιλιόμετρα (322,5 γύρους) σε μια κυκλική πίστα, με μια BMW M5. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν επίσης με μια BMW M5, με την οποία είχε διανύσει ντριφτάροντας 47,71 μίλα (76,78 χιλιόμετρα). Μετά το νέο αυτό ρεκόρ, ο  Schwartz δήλωσε σχετικά μέσω facebook:

«Είμαι περήφανος για πολλούς λόγους. Προφανώς για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες στα ντριφτ με 51,278 μίλια (82,524 χιλιόμετρα), αλλά το πιο σημαντικό για τους φίλους και τους χορηγούς, που ήταν σε θέση να το κάνουν, προσφέροντας ζεστές αγκαλιές μετά το ρεκόρ ντριφτ και όλα τα χρήματα που προορίζονται για την φιλανθρωπική οργάνωση BMW Charity Pro-Am με την παρουσία της SYNNEX Corporation.» Συνολικά το ποσό των 20.000 ευρώ θα μοιραστεί σε περισσότερα από 150 φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σίγουρα θα μπορούσε να «γυρίζει» ατελείωτες ώρες με τη Μ5 στη βρεγμένη πίστα διανύοντας με το πλάι και άλλα χιλιόμετρα, αλλά μάλλον κράτησε τις δυνάμεις του για το επόμενο ρεκόρ Γκίνες στο ντριφτ… 

Get it on Google Play Download on the App Store