Θα δούμε και προσιτή έκδοση του Civic Type R;

Το νέο Honda Civic Type R (διαβάστε εδώ τα πάντα για το νέο Honda Civic Type R) είναι προ των πυλών της αμερικάνικης αγοράς και πλέον οι φήμες για ακόμη μία φθηνότερη έκδοσή του εντείνονται. Και όπως είναι φυσικό αυτό ανοίγει την όρεξη και όλων εμάς στην Ευρώπη καθώς δεν αποκλείεται να έρθει και εδώ μια τέτοια αντίστοιχη έκδοση.

Βέβαια οι Αμερικάνοι έχουν την τύχη να μπορούν να αποκτήσουν το Honda Civic Type R με τιμή περίπου στα 35.000 δολάρια (κάπου στα 32.700 ευρώ). Μία τιμή περίπου στα μισά για παράδειγμα από όσα κόστιζε στην Ελλάδα το Honda Civic Type R μέχρι πρότινος.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Honda σκέφτεται να παρέχει στο κοινό το Civic Type R σε δύο εκδόσεις, από τις οποίες η μία θα είναι φθηνότερη ή αλλιώς η βασική του έκδοση.

Υπενθυμίζουμε πως το νέο Honda Civic Type R εφοδιάζεται με τον 2.0 λτ. τούρμπο κινητήρα, απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβωτίου 6 ταχυτήτων με λειτουργία rev-match.

Διαβάστε ακόμη: 

Το πρώτο video του νέου Honda Civic Type R στον δρόμο

Δυναμώστε τον ήχο και ακούστε το νέο Honda Civic Type R (+video)

Το καινοτόμο μοτέρ 1.5 λτ. τούρμπο της Honda (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store