Mercedes CLA και σε… βερνίκι νυχιών!

Η Mercedes ανακοίνωσε τον κατάλογο αξεσουάρ της CLA, όπου περιλαμβάνονται από ζάντες, αεροτομές και συστήματα πολυμέσων μέχρι και βερνίκι νυχιών στο κίτρινο χρώμα της ραφής των επενδύσεων του εσωτερικού της CLA Edition 1.

Όσον αφορά στα συστήματα πολυμέσων, η Mercedes CLA μπορεί να εξοπλιστεί με το Drive Kit Plus για iPhone, το οποίο διαθέτει φωνητικό έλεγχο, σύστημα πλοήγησης της Garmin με 3D χάρτη και σύνδεση με την Google, σύνδεση με Facebook, Twitter κ.α. Στο πακέτο Sport Equipment ανήκουν τα φωτιζόμενα μαρσπιέ με την ένδειξη «Sport», η διακριτική αεροτομή στο τελείωμα του πορτ μπαγκάζ και το πακέτο AMG με ζάντες και σπόιλερ στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ.

Για όσους δεν τους φτάνουν τα 470 λίτρα του χώρου αποσκευών προσφέρεται ειδικά σχεδιασμένη σχάρα οροφής για τοποθέτηση μπαγκαζιέρας και πέδιλων σκι, ενώ διατίθεται και βάση για τη μεταφορά ποδηλάτων. Αυτά και πολλά ακόμα αυθεντικά αξεσουάρ της Mercedes CLA μπορείτε να τα δείτε μέσω του σχετικού καταλόγου που υπάρχει στους ντίλερ της Mercedes.    

Get it on Google Play Download on the App Store