Νέες δηλώσεις Μαρκιόνε για συνεργασία Fiat – VW

Νέες δηλώσεις έκανε ο Μαρκιόνε σχετικά με το θέμα συνεργασίας που προέκυψε από τον ίδιο πριν λίγες ημέρες, όταν και πάλι με δηλώσεις του εξέφρασε επιθυμία συνεργασίας με τον όμιλο VW. Αυτή τη φορά τοποθετήθηκε εκ νέου για να αποσαφηνίσει την κατάσταση μετά την αντίδραση του ομίλου VW.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Πρώτα ήταν ο Μαρκιόνε που δήλωσε πως «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μία συνεργασία ανάμεσα στον όμιλο VW και τον όμιλο FCA».

Μετά ήρθε η απάντηση του Ματίας Μίλερ, πρoέδρου του ομίλου VW, ο οποίος είπε ότι «δεν αρνηθήκαμε ποτέ ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στους δύο ομίλους». Όπως είναι λογικό λοιπόν, τα λόγια αυτά έφεραν στην επιφάνεια πολλά σενάρια, με τον Μαρκιόνε πάντως να ξεκαθαρίζει αυτή την φορά την κατάσταση.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το Fiat που κοστίζει 2.000.000 ευρώ

Το αφεντικό του ομίλου FCA λοιπόν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως «δεν έχω καμία πρόθεση να επιδιώξω μία συνεργασία με τον όμιλο VW. Εγώ αυτό που είπα είναι πως όταν γίνονται συμμαχίες στην αγορά και ο πρώτος κινδυνεύει να χάσει τη θέση του πρέπει τότε να κάνει κάτι για να παραμείνει ισχυρός. Και η προφανής επιλογή του πρώτου είναι να έρθει σε εμάς για συνεργασία. Αν έπαιζες σκάκι, αυτή θα ήταν η κίνηση η ενδεδειγμένη.».

Ο Μαρκιόνε ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας πως αν θέλουν να έρθουν από τον όμιλο VW τότε ξέρουν που είμαστε. Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να τους κυνηγήσουμε».

Get it on Google Play Download on the App Store