Συγκλονιστική Alfa Romeo C18 Martini Racing

Η φανταστική Alfa Romeo C18 άρεσε πολύ στον κόσμο και έτσι ο δημιουργός της αποφάσισε να την παρουσιάσει και σε αγωνιστική έκδοση, ντυμένη στα χρώματα της Martini Racing.

Λίγο καιρό πριν σας είχαμε παρουσιάσει τις εικόνες ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή ο οποίος ονειρεύεται ένα supercar με τα σήματα της Alfa Romeo. Από ότι φαίνεται όμως δεν ήταν ο μόνος ο οποίος είχε τέτοιους ευσεβείς πόθους και τους εκφράζει μέσα από ψηφιακές εικόνες.

Και αυτό γιατί ο Antonio Paglia, όπως είδαμε στο θέμα εδώ, έχει την δική του άποψη για ένα μελλοντικό supercar της Alfa Romeo και δεν δίστασε να την εκφράσει και αυτός, μέσα από τις ψηφιακές εικόνες.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική Alfa Romeo Giulia. Ο εφιάλτης των Γερμανών

Ο Paglia ονομάζει το δημιούργημά του C18 Concept. Αυτό ξεχωρίζει από τον φουτουριστικό αλλά και αεροδυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματος, τα LED φώτα του αλλά και την φωτιζόμενη μάσκα εμπρός, σήμα κατατεθέν της μάρκας.

Αυτή τη φορά όμως σας παρουσιάζουμε μία πιθανή, αγωνιστική εκδοχή του μοντέλου, στα χρώματα της Martinti Racing φυσικά, που με τόση επιτυχία έχει φορέσει στο παρελθόν η ιταλική μάρκα στα αγωνιστικά της.

Get it on Google Play Download on the App Store