Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο – παλάτι για διακοπές 7 αστέρων!

Οι διακοπές με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αποτελούν μια πολύ καλή λύση για όσους θέλουν να κάνουν τουρισμό σε διάφορα μέρη και χώρες χωρίς να αναζητούν ξενοδοχεία. Βέβαια το κόστος δεν είναι χαμηλό, αφού η τιμή ενός καινούργιου αυτοκινούμενου τροχόσπιτου κυμαίνεται γύρω στις 40.000 ευρώ, μεταχειρισμένα κοστίζουν περίπου 30.000 ευρώ, ενώ η ενοικίαση είναι περίπου στα 170-200 ευρώ τη μέρα (την υψηλή περίοδο).

Όλα αυτά τα ποσά ισχύουν για τα λίγο – πολύ γνωστά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που έχουμε δει να κυκλοφορούν στους δρόμους και βασίζονται σε βαν, όπως Ford Transit, Fiat Ducato κ.α. Το συγκεκριμένο όμως αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της εταιρείας Ketterer ξεφεύγει πλήρως από τα συνηθισμένα, αφού ουσιαστικά πρόκειται για αυτοκινούμενη βίλα ή για σουίτα πολλών αστέρων. Για το χτίσιμο του χρησιμοποιείται ως βάση τράκτορας από φορτηγά των Mercedes, MAN, Volvo, DAF κ.ο.κ. και τα μοντέλα είναι τα Continental 11250 και Continental 12000, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εκτός από επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν και ένα μικρό αυτοκίνητο τύπου smart fortwo, Audi A1, MINI 3d. Το υπερπολυτελές εσωτερικό τους δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από εκείνο ενός σύγχρονου και πλήρους εξοπλισμένου σπιτιού, αφού μπορεί να εξοπλιστεί με τα πάντα. Περισσότερα στις φωτογραφίες, οι οποίες θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα! Όσο για την τιμή ενός τέτοιου τροχόσπιτου, μπορεί να κυμανθεί και να ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store