Επιστροφή στις ρίζες με το νέο Caterham 7

Η Caterham παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφία του νέου entry-level Seven, το οποίο κατασκευάστηκε για τον εορτασμό της επετείου των 40 ετών της φίρμας. Το μοντέλο αυτό θα κοστίζει στην Αγγλία κάτω από 17.000 στερλίνες (σχεδόν 19.900 ευρώ) και θα είναι πολύ ελαφρύ, ενώ θα εφοδιάζεται με κόμπακτ κινητήρα EU6, αγνώστων προς το παρόν χαρακτηριστικών, προσφέροντας «προσιτή διασκέδαση» και επιστροφή στις ρίζες της μάρκας.

Έτσι θα ακολουθήσει τη μινιμαλιστική φιλοσοφία της Caterham σε κάθε του πτυχή συμπεριλαμβανομένου και του κινητήρα, το οποίο παράλληλα θα είναι και το πιο οικονομικό σε κατανάλωση Seven που έχει ποτέ κατασκευαστεί.

Για το νέο αυτό μοντέλο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Caterham Cars δήλωσε: «Καθώς γιορτάζουμε την 40η επέτειό μας στην Caterham, αισθανόμαστε υπέροχα που επιστρέφει η φίρμα ακριβώς από εκεί που ξεκίνησε. Ο Colin Chapman σχεδίασε το αρχικό Seven για να είναι απολύτως κατάλληλο «για τον συγκεκριμένο σκοπό» – ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο με την οδηγική εμπειρία στην καρδιά του.

«Με αυτό κατά νου, το νέο entry-level Seven θα είναι απλό, εύκολο στους χειρισμούς και το πιο σημαντικό απ ‘όλα, θα είναι συναρπαστικό στην οδήγηση.» 

Get it on Google Play Download on the App Store