Το Chevrolet Orlando δέχεται αναβάθμιση

Η Chevrolet παρουσίασε στην Κορέα το αναβαθμισμένο Orlando, το οποίο σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην Ευρώπη. Εξωτερικά οι αλλαγές που φέρει το ανανεωμένο Orlando είναι ελάχιστες και εστιάζονται στους μεγαλύτερους προβολείς ομίχλης στον εμπρός προφυλακτήρα και στην ενσωμάτωση των φλας στους καθρέπτες. Στο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα, λόγω της τοποθέτησης του πιο σύγχρονου συστήματος πολυμέσων MyLink.

Στον εξοπλισμό του ανανεωμένου Orlando έχει τοποθετηθεί σύστημα προειδοποίησης -στους καθρέπτες- για ύπαρξη αυτοκινήτου στις τυφλές γωνίες του αμαξώματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος και στον εμπρός προφυλακτήρα, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών και σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής υποβοήθησης.

Επίσης, οι εκδόσεις με τους 2.0 λίτρων κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου εφοδιάζονται με δεύτερης γενιάς αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο, το οποίο προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2. Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το Orlando πριν από λίγο καιρό λανσαρίστηκε με τον 1.4 Turbo κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων, ο οποίος ταιριάζει κατάλληλα στο αυτοκίνητο αλλά και στα ελληνικά φορολογικά δεδομένα.

Get it on Google Play Download on the App Store