Η νέα BMW Σειρά 8 έρχεται με το… πλάι (+video)

Πλησιάζει η παρουσίαση της νέας πολυτελούς και σπορ BMW Σειρά 8, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο. Μέχρι τότε, η BMW δίνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της καμουφλαρισμένης BMW Σειράς 8 και ένα νέο βίντεο, όπου βλέπουμε ένα πρωτότυπο όχημα που βρίσκεται κοντά στην παραγωγή να πηγαίνει με το πλάι στην πίστα Aprilia της Ιταλίας, λίγο πιο έξω από τη Ρώμη.

Διαβάστε ακόμη: Τι είναι η γωνία κάμπερ, κάστερ και σύγκλιση των τροχών;

Παρά το έντονα καμουφλαρισμένο αμάξωμα διακρίνονται κάποια βασικά του γνωρίσματα, όπως είναι τα αιχμηρά εμπρός φώτα, το μυώδες καπό, τμήμα της μάσκας και το χυτό πίσω άκρο με το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και το υπερυψωμένο καπό. Παράλληλ,α μια εικόνα χωρίς καμουφλάζ αποκαλύπτει μέρος των πίσω LED φωτιστικών σωμάτων. Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της νέας BMW Σειρά 8 χωρίς καμουφλάζ (δείτε εδώ).

Μαζί με τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe, εξελίσσονται η πιο σπορ BMW M8 και η αγωνιστική BMW M8 GTE, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 27/28 Ιανουαρίου 2018, στον 24ωρο αγώνα της Daytona, ενώ τον Ιούνιο του 2018 θα συμμετάσχει στον 24ωρο αγώνα στο Le Mans.

Διαβάστε ακόμη: Πότε πρέπει να αλλάζω τα λάστιχα του αυτοκινήτου;

Δείτε και ακούστε τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store