Μειώσεις τιμών μέχρι 47% σε ανταλλακτικά για Ford Transit




Η Ford έχει μειώσει μέχρι 47% την τιμή επιλεγμένων ανταλλακτικών για μοντέλα Transit και Transit Connect ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών. Για παράδειγμα μια δευτερεύουσα αντλία συμπλέκτη σε ένα Ford Transit 2000–2006 είναι τώρα μέχρι 47% φθηνότερη -όφελος που φθάνει μέχρι €240. Τα ανταλλακτικά Ford και Ford Motorcraft που διατίθενται σε μειωμένες τιμές περιλαμβάνουν επίσης:

  • Φρένα: δισκόφρενα και θερμουίτ, τακάκια
  • Φίλτρα: φίλτρα λαδιού, φίλτρα αέρα και φίλτρα καυσίμου diesel
  • Συμπλέκτες / βολάν: κιτ συμπλεκτών, ρουλεμάν συμπλέκτη και βολάν διπλής μάζας
  • Αναρτήσεις: ψαλίδια / βραχίονες ελέγχου, ρουλεμάν τροχών

Οι μειώσεις αυτές των τιμών των ανταλλακτικών συμπίπτουν με την ολοκλήρωση του λανσαρίσματος της εκ βάθρων ανανεωμένης και εκτεταμένης σειράς Transit στην Ευρώπη, που περιλαμβάνει τα νέα Transit, Transit Custom, Transit Connect και Transit Courier, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος ιδιοκτησίας για τους πελάτες.

Με την εφαρμογή της νέας αυτής πρωτοβουλίας, οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων Transit και Transit Connect μπορούν να επωφελούνται από το μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας.

* Οι συγκεκριμένες μειώσεις τιμών ισχύουν για την Ελληνική αγορά. Τα παραδείγματα τιμολόγησης ανταλλακτικών αποτελούν τιμές λιανικής χωρίς ΦΠΑ.




Get it on Google Play Download on the App Store