Νέο βίντεο και πρώτη φωτογραφία από το Opel GT Concept

Ένα νέο βίντεο μικρής διάρκειας, μία πρώτη γεύση από μία προσεχή παγκόσμια πρεμιέρα – ένα γοητευτικό και ταυτόχρονα αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο. Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann ανοίγει στιγμιαία την πόρτα στο μέλλον σημειώνοντας: «Η Opel επαναπροσδιορίζεται. Μη χάσετε τη συνέχεια.» Αναφέρεται στο Opel GT Concept που θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου).

Το βίντεο και οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την κεντρική διπλή εξαγωγή θυμίζουν δύο πρωτοποριακά μοντέλα από τη μακροχρόνια ιστορία της εταιρίας – χωρίς ίχνος ρετρό σχεδίασης. Ο κόκκινος εμπρός τροχός του GT Concept, που φαίνεται για λίγο, αποτίνει φόρο τιμής στη μοτοσικλέτα της Opel Motoclub 500. Ήταν φουτουριστική όταν εμφανίστηκε με δύο κόκκινα ελαστικά το 1928.

Οι δύο απολήξεις εξαγωγής με λογότυπο GT στη μέση ομοίως παραπέμπουν σε ένα σχεδιαστικό θρύλο: Το 1965, η Opel παρουσίασε το avant-garde Experiment GT στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης – το πρώτο πρωτότυπο όχημα που επινόησε Ευρωπαίος κατασκευαστής αυτοκινήτων. Το Experimental GT ήταν ήδη ένα υπερσύγχρονο coupé με ανάγλυφο σχήμα – απόλυτα καθαρό, μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό και ασυμβίβαστο. Η ίδια φιλοσοφία διέπει τώρα τη σχεδίαση του νέου GT Concept.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store