Hyundai N και Toyota GR στην πιο γκαζιάρικη μάζωξη

Hyundai N και Toyota GR είναι αντίπαλοι σε δρόμους, πίστες και χώμα, τόσο σε επίπεδο αυτοκινήτων παραγωγής όσο και αγωνιστικών. Οι δυο εταιρίες μονοπωλούν τους τίτλους στο WRC από τότε που αποχώρησε η Citroen, δίνοντας τρομερές μάχες κάθε χρονιά για τους τίτλους σε Οδηγούς και Κατασκευαστές. Κορεάτες και Ιάπωνες, ωστόσο, αναγνωρίζουν και σέβονται αλλήλους. Για αυτό και οργανώνουν μια μοναδική συνάντηση, για όλους τους «γκαζοφίλ» υποστηρικτές τους.

Το πρώτο Hyundai N x Toyota Gazoo Racing Festival θα λάβει μέρος στην πίστα Everland Speedway, στην Κορέα, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει εν δράσει μια σειρά από μοντέλα, τόσο του N Division όσο και της Gazoo Racing. i20N και GR Yaris Rally1 θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις κόντρες στις ειδικές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ μαζί τους θα είναι -μεταξύ άλλων- τα Elantra N, GR86, Supra και Ioniq 5 N. Μαζί τους όλος ο καλός κόσμος: Thierry Neuville, Dani Sordo και Andreas Mikkelsen από τη Hyundai, Takamoto Katsuta, Norihiko Katsuta (πατέρας του Taka και 9 φορές πρωταθλητής Ιαπωνίας στα ράλλυ), και Jari-Matti Latvala (επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing WRC Team) από την Toyota.

Ο Yeong Ho Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Hyundai, δήλωσε: «Αυτή η εκδήλωση θα υπογραμμίσει τον σκληρό ανταγωνισμό και τη φιλία που συνυπάρχουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε το αγνό πάθος για τα αυτοκίνητα που μοιράζονται τόσο η Hyundai όσο και η Toyota. Ταυτόχρονα, αμφότεροι θα δείξουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας στην περαιτέρω επέκταση της κουλτούρας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο μέλλον, εγγύς και μακροπρόθεσμο».

Get it on Google Play Download on the App Store