Η Continental θα καλύψει το FIFA Confederations Cup Brazil 2013




Ως επίσημος χορηγός του 2014 FIFA World Cup, η Continental AG συνεχίζει να επεκτείνει την κάλυψη που θα καταλήξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Βραζιλία μέσα από τον ποδοσφαιρικό της ιστότοπο (www.ContiSoccerWorld.com) που είναι διαθέσιμος τόσο στα γερμανικά όσο και στα αγγλικά. Το επίκεντρο της κάλυψης θα είναι το FIFA Confederations Cup 2013, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου στα γήπεδα της Βραζιλίας και θεωρείται για τις ομάδες ως πρόβα τζενεράλε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το επόμενο έτος.

Εκτός από την Βραζιλία που είναι οικοδεσπότης και κάτοχος  του ρεκόρ παγκοσμίων πρωταθλημάτων, οι άλλες χώρες που έχουν προκριθεί για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών είναι η Ισπανία, Πρωταθλήτρια κόσμου, οι πρόσφατοι πρωταθλητές Ηπείρων, Ιαπωνία (Ασία), Νιγηρία (Αφρική), Ουρουγουάη (Νότια Αμερική), Μεξικό (Κεντρική και Βόρεια Αμερική), και  η Ταϊτή (Ωκεανία), καθώς και η Ιταλία ως στο UEFA EURO 2012, διότι η τρέχουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ισπανία) είχε ήδη χαρακτηριστεί ως παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το Γκρούπ Α περιλαμβάνει τη Βραζιλία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Ιαπωνία οι οποίες αναμετρώνται  μεταξύ τους και το Γκρούπ Β περιλαμβάνει την Ισπανία, την Ουρουγουάη, τη Νιγηρία και την Ταϊτή. Θα υπάρχουν και πάλι αποκλειστικά πορτρέτα και αναλύσεις για όλες τις ομάδες και τα παιχνίδια.

"Στον ποδοσφαιρικό ιστοχώρο ContiSoccerWorld.com, θα συνεχίσουμε την αποκλειστική κάλυψη των πιο σημαντικών χορηγιών μας. Εκτός από το DFB Cup (Κύπελλο Γερμανίας) και τη Bundesliga στη Γερμανία, στο επίκεντρο της ενημέρωσης θα είναι και το FIFA World Cup 2014, και το UEFA EURO 2016 στη Γαλλία, καθώς και το Major League Soccer (MLS) στις ΗΠΑ. Από τις αρχές του Μαΐου, μάλιστα, η χορηγία  για το MLS επεκτάθηκε και διευρύνθηκε με την περαιτέρω χορηγία της Continental στην αμερικάνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου των ΗΠΑ ως επίσημος συνεργάτης ελαστικών όλων των εθνικών ομάδων.

Τέλος, το εύρος των πληροφοριών θα περιλαμβάνει οποιαδήποτε πιθανή πληροφορία αναφορικά με το background των ανθρώπων και των ομάδων, τη σπεσιαλιτέ της αντίστοιχης χώρας υποδοχής, καθώς και συμβουλές για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα γεγονότα. Μια νέα εφαρμογή της Continental είναι επίσης σε εξέλιξη και αναμένεται να ξεκινήσει ταυτόχρονα με το Confederations Cup 2013.

Get it on Google Play Download on the App Store