H AUTOONE στο «2ο Φεστιβάλ 100% Made in Italy»




H  AUTOONE A.E., ως διανομέας στην Ελλάδα του συνόλου των προϊόντων του κατασκευαστή Fiat Group Automobiles Spa (Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional, Lancia και Jeep) δεν θα μπορούσε να λείπει από το «2ο Φεστιβάλ 100% Made in Italy», το οποίο διοργανώνει το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013.

Το Φεστιβάλ έχει στόχο την παρουσίαση και προβολή των ελληνικών εταιρειών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην γνωριμία τους με το ευρύ καταναλωτικό κοινό. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ το Φεστιβάλ διεξάγεται σε συνδυασμό με το ‘13ο Athens Technopolis Jazz Festival που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι» η Autoone θα εκθέσει δύο από τα ωραιότερα αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το κομψό ιταλικό πεντάθυρο Lancia Ypsilon που ανακηρύχθηκε πέρυσι «Αυτοκίνητο του 2012» και το δημοφιλές Fiat 500 σε έκδοση Abarth.

Η AUTOONE A.E. μέσω της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ αυτό στηρίζει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προώθηση των διμερών σχέσεων Ελλάδος Ιταλίας  καθώς και στην ανάδειξη ελληνικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.  

Get it on Google Play Download on the App Store