Η ΜΙΝΙ προηγείται στο Ράλι Ντακάρ 2014 με τον Stéphane Peterhansel




Μέχρι στιγμής η MINI με τους Stéphane Peterhansel/Jean-Paul Cottret προηγούνται στο άκρως απαιτητικό Ράλι Ντακάρ 2014, ενώ ο Orlando Terranova (AR) με ένα πορτοκαλί MINI ALL4 Racing κέρδισε στην 11η ειδική διαδρομή. Ο οδηγός της Monster Energy X-raid Team τερμάτισε στην ειδική των 605 χλμ., από Antofagasta έως El Salvador (και τα δύο στη Χιλή) σε 5:58 ώρες, ενώ ο ομόσταυλός του Joan "Nani" Roma (ES) τερμάτισε 2ος με διαφορά 10:57 λεπτών.

 «Μεγάλη μέρα για μένα σήμερα,» δήλωσε ο Orlando Terranova διασχίζοντας τη γραμμή τερματισμού στο El Salvador. «Ήταν μία ακόμα δύσκολη διαδρομή. Έπρεπε να είμαστε και πάλι πολύ προσεκτικοί επειδή μέρος της διαδρομής περνούσε ξανά από την έρημο Atacama, όπου είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσεις στην άμμο. Ωστόσο, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σήμερα. Το MINI ALL4 Racing επέδειξε ισχυρές επιδόσεις και αποδείχτηκε απόλυτα αξιόπιστο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.»

Η αυριανή ειδική Νο12, μήκους 350 χλμ. θα ξεκινήσει από το El Salvador και κατευθυνθεί προς La Serena (και τα δύο στη Χιλή). Οι οδηγοί θα ξεκινήσουν από την ορεινή περιοχή γύρω από το El Salvador και θα πρέπει να διασχίσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα την έρημο Atacama για μία ακόμα φορά. Εδώ θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην κολλήσουν στην εξαιρετικά ψιλή άμμο.

Ράλι Ντακάρ – 13η Ημέρα, Συνοπτική Παρουσίαση:

  • Ημερομηνία: 17 Ιανουαρίου 2014
  • Εκκίνηση/τερματισμός: El Salvador/La Serena (και τα δύο στη Χιλή) – Σκέλος 12
  • Επίσημη ώρα έναρξης (αυτοκίνητα): 10:18 AM ART (UTC -3)
  • Συνολική απόσταση: 699 χλμ. Ειδική διαδρομή: 350 χλμ., Ελεύθερη: 349 χλμ.




Get it on Google Play Download on the App Store