Mercedes-AMG GT: Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε

Έρχεται και νέα έκδοση της Mercedes-AMG GT η οποία θα πλαισιώσει την είδη πολυμελή οικογένεια του μοντέλου και όπως όλα δείχνουν θα μιλάμε για την πλέον σκληροπυρηνική εκδοχή της.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, οι ειδικές εκδόσεις των αυτοκινήτων μιας εταιρείας είναι εύκολο χρήμα! Το αυτοκίνητο υπάρχει και αρκούν μερικές τροποποιήσεις του στα σημεία (εμφάνιση, στήσιμο, μοτέρ) προκειμένου η ειδική έκδοση να αποκτήσει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα που είναι και το ζητούμενο, για να δώσει κάποιος περισσότερα χρήματα για να την αποκτήσει.

Το ίδιο κάνει λοιπόν και η Mercedes-AMG η οποία φαίνεται πως είναι έτοιμη να προσθέσει ακόμη ένα μέλος στην οικογένεια της GT μετά τα S και R και αυτό θα είναι η GT Black Series.

Δείτε επίσης: Τρομακτική Mercedes-AMG GT S με 330 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής της Mercedes-AMG Τομπίας Μόιερς λέγοντας σε βρετανικό μέσο πως «δουλεύουμε επάνω σε μία σκληροπυρηνική έκδοση της AMG GT. Ιδέες υπάρχουν αλλά ακόμη είναι νωρίς για να πούμε αν θα είναι μία Black Series έκδοση ή κάτι άλλο. Δεν θέλουμε απλώς μερικά αεροδυναμικά βοηθήματα επιπλέον και λίγα άλογα παραπάνω.».

Μένει λοιπόν να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους στη Mercedes-AMG και ποιες από τις ιδέες τους θα κάνουν τελικά πράξη. Προφανώς πάντως μιλάμε για μία έκδοση ακόμη πιο γρήγορη και ακόμη πιο ισχυρή.

Get it on Google Play Download on the App Store