Πως σας φαίνεται το Audi Q2 με κάμπριο αμάξωμα;

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Audi αποκάλυψε το νέο μικρό SUV/crossover μοντέλο της Q2, το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρες από 1.000 κ.εκ. και έχει μήκος 4,2 μέτρα. Το Audi Q2 θα ξεκινήσει να διατίθεται με 5θυρο αμάξωμα ελκυστικού σχεδιασμού και με νέα αισθητικά πρότυπα για τη μάρκα.

Για το αν θα το δούμε σε άλλες εκδόσεις αμαξώματος παραμένει άγνωστο ακόμα, ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής δημιούργησε μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων το Audi Q2 Cabrio. Το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά ενδιαφέρον τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα και θα μπορούσε στο μέλλον να γίνει πραγματικότητα και να αποτελεί ένα νέο κάμπριο με χαρακτηριστικά από SUV/Crossover. 

Άλλωστε δεν θα είναι κάτι καινούργιο για τον γερμανικό όμιλο, αφού η VWπαρουσίασε στην Γενεύη το πρωτότυπο T-Cross Breeze, το οποίο είναι ένα πρωτότυπο SUVκάμπριο με υφασμάτινη οροφή και διαστάσεις παραπλήσιες με εκείνες του Audi Q2. Γενικά παρατηρείται μια τάση προς τη δημιουργία μιας νεοσύστατης κατηγορίας μικρών κάμπριο SUV, αφού φαίνεται ότι υπάρχει κοινό που θα τα αγοράσει.

Get it on Google Play Download on the App Store