BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe

Το μεγάλο και πολυτελές κουπέ αυτοκίνητο που παρουσιάζουν η BMW και ο διάσημος σχεδιαστικός οίκος Pininfarina συνδυάζει την… λουσάτη εμφάνιση με τα δυναμικά χαρακτηριστικά, ενώ κάνει πρεμιέρα στην εκδήλωση Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013, όπου εκθέτονται ορισμένα από τα πιο κομψά και πολυτελή κλασικά και πιο σύγχρονα αυτοκίνητα όλου του κόσμου.

Το μακρύ και χυτό αμάξωμα της BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe με την όψη… καρχαρία, διακρίνεται από τη μεγάλη μάσκα, τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα, τα τονισμένα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά, τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα και τις ευμεγέθεις ζάντες των 21 ιντσών. Συνολικά, ίσως δείχνει πως θα μπορούσε να ήταν μια κουπέ της BMW Σειρά 7, από την οποία μοιάζει να προέρχεται και το ταμπλό. Βέβαια στο εσωτερικό κάθε επιφάνεια είναι επενδυμένη με ακριβό δέρμα και ξύλο kauri ηλικίας 48.000 ετών! (δείτε την φωτογραφία με την σχετική διαπίστευση).

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη της BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, το μόνο στοιχείο που υποδηλώνει τι κινητήρας την τροφοδοτεί είναι το λογότυπο V12 που βρίσκεται στις πίσω κολόνες του αμαξώματος. Πληροφοριακά, ο μόνος V12 που υπάρχει στην γκάμα της BMW εξοπλίζει την 760i και έχει χωρητικότητα 6.0 λίτρων με ισχύ 544 ίππων και 750 Nm ροπής. 

Δείτε επίσης: Όλα τα νέα μοντέλα της BMW

Get it on Google Play Download on the App Store