Άλμα με Lada Niva πήγε τελείως στραβά (+videos)

Ένας επίδοξος Ρώσος κασκαντέρ πήγε να κάνει άλμα από μια τετραώροφη πολυκατοικία σε μία άλλη με ένα Lada Niva, αλλά η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Όπως μπορούμε να δούμε στα βίντεο, είχαν στηθεί ράμπες στην ταράτσα της μιας πολυκατοικίας, προκειμένου να πάρει φόρα για να πηδήξει στην απέναντι ταράτσα.

Όμως η απόσταση που είχε στη διάθεσή του για να επιταχύνει ήταν πολύ μικρή, πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για Niva, το οποίο είναι πολύ αργό (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 17 δλ.).  Ούτε καν να σηκωθεί στον αέρα δεν κατάφερε, αφού με το που οι τροχοί του έφυγαν από τη ράμπα, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την οροφή του στο απέναντι κτήριο και κατόπιν ακολούθησε ελεύθερη πτώση προς το έδαφος.

Για καλή τύχη του οδηγού, το Niva προσγειώθηκε στο έδαφος με τους τροχούς και όχι με την οροφή, όπου σε αυτή την περίπτωση αν δεν σκοτώνονταν σίγουρα θα τραυματίζονταν σοβαρά. Τελικά κατάφερε και διέφυγε από το διαλυμένο Niva αμέσως μετά την πτώση και μετέπειτα πήγε σε νοσοκομείο γιατί τραυματίστηκε στα πόδια του.

Παρακολουθείστε παρακάτω τα βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store