Το Tesla Cybertruck έγινε το πιο «πιστόλι» περιπολικό

Με τέτοιο παράστημα (πάνω από 5,3 μέτρα μήκος και 2 μέτρα πλάτος) και αμάξωμα από ατσάλι, το Cybertruck μοιάζει πλασμένο για τα σώματα ασφαλείας. Θέμα χρόνου ήταν να παρουσιαστεί ως περιπολικό, με την Unplugged Performance να θέτει το θηριώδες pick up στην υπηρεσία του Νόμου.

Η UP.FIT συγκεκριμένα ανέλαβε τη μετατροπή του Cybertruck, ντύνοντάς το καταρχάς στα κατάλληλα χρώματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φάροι και οι σειρήνες, ούτε ο απαραίτητος εξοπλισμός στο εσωτερικό (βλέπε υπολογιστή, ασύρματο κλπ). Οι Αμερικανοί κάνουν λόγο για ειδική μεταποίηση των πίσω καθισμάτων, ώστε να φιλοξενούν κρατούμενους, ενώ ανάλογες περιποιήσεις δέχεται και ο χώρος φόρτωσης για την υποδοχή ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, της μονάδας K9. Η UP.FIT αναφέρει πως δεν μετατρέπει το αγροτικό της Tesla μόνο σε περιπολικό, αλλά μπορεί να μεταποιηθεί για χρήση από στρατιωτικές ή μονάδες σωστικών συνεργείων.

Οι μετατροπές περιλαμβάνουν ενισχυμένες αναρτήσεις και ειδικά κατασκευασμένους τροχούς, που περιβάλλονται από τα ανάλογα ελαστικά. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν ανακοινώνονται, παρά ότι η αυτονομία φτάνει τα 547 χλμ. και το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 2,6 δλ. Στοιχεία ταυτόσημα με του τρικινητήριου Cyberbeast, των 845 ίππων. Η επιτάχυνση αυτή, εξαιρώντας (κι όχι όλα) τα περιπολικά hypercars που έχουν στο Ντουμπάι, καθιστά το Cybertruck ως το ταχύτερο περιπολικό στον πλανήτη! Η τελική ταχύτητα λογικά συνεχίζει να περιορίζεται στα 209 χλμ./ώρα, αλλά από «άρπαγμα» το Cybertruck δεν κοντράρεται.

Get it on Google Play Download on the App Store