Η βόλτα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Φιοράνο (+video)

Η είδηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο «χιόνισε» προπόνηση για να επισκεφθεί το Μαρανέλο, έκανε το γύρο του κόσμου. Κάτι που θα γινόταν ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον όταν αυτό συνέβη μετά τη συντριβή της Γιουβέντους από τη Μίλαν.

Οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» και, γενικότερα, οι haters του Πορτογάλου mega star ξεσάλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τον για αντιεπαγγελματική και ανήθικη συμπεριφορά, αδιαφορία και πολλά ακόμα. Η αλήθεια είναι πως το να χάνεις προπόνηση, αφού έχεις «φάει» 3άρα κατακέφαλα εντός έδρας σε ντέρμπι, δεν κάνει καλό στην εικόνα σου. Επίσημα, Η επίσκεψη του Ρονάλντο στο Μαρανέλο ήταν μέρος εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν τόσο ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, όσο και ο CEO της Ferrari,  Τζον Έλκαν. Εξ ου και η φωτογραφία των τριών τους, μαζί με τους δυο πιλότους της Scuderia, μέσα από το Φιοράνο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, όμως, ο CR7 είχε κι λόγο που επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Ferrari. Η φωτογραφία του Κριστιάνο με τους Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρκ έκανε κάποιους να πιστέψουν πως ο Πορτογάλος, αγόρασε το μονοθέσιο της Scuderia.

Τραβηγμένο σενάριο, αλλά για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη δεν θα ήταν απίθανο. Ειδικά από τη στιγμή που η αγάπη του Ρονάλντο για τα αυτοκίνητα, είναι γνωστή. Κατά τους Ιταλούς πάντως, πράγματι ο Ρονάλντο αγόρασε αυτοκίνητο την ίδια μέρα. Πρόκειται για τη Monza SP1, σε χρώμα κόκκινο και τιμή περί 1,6 εκατ. ευρώ. Σαν αυτή εδώ τη γυαλιστερή

Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται ο «γάμος» της Ιταλίδας και του Πορτογάλου, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο τελευταίος έκανε βόλτα στο Φιοράνο με μία άλλη SP1.

Get it on Google Play Download on the App Store