Nέα Jeep High Tide και Beach για την παραλία

Tα πιο καλοκαιρινά Wrangler και Gladiator παρουσίασε η Jeep, έτοιμα για παραλία και θαλάσσιες εξορμήσεις. Ο λόγος για τις εκδόσεις High Tide και Beach, που παράλληλα τιμούν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ιδιοκτητών Jeep στην Καλιφόρνια.

Η διοργάνωση Jeep Beach συγκέντρωσε 250.000 κόσμου και πάνω από 40.000 αυτοκίνητα σε δυο Σαββατοκύριακα, καθιστώντας το συγκεκριμένο ως το πιο πολυπληθές event με Jeep παγκοσμίως. Για να ευχαριστήσει το κοινό της, η αμερικανική εταιρία παρουσίασε τα Wrangler High Tide/Beach και Gladiator High Tide (μόνο, χωρίς Beach). Αμφότερες εκδόσεις που διακρίνονται για τα αυτοκόλλητα στο παραδοσιακό σημείο των Wrangler, δηλαδή στο πλάι του καπό, αλλά και τις μαύρες 17άρες ζάντες με τα 32ιντσα all terrain ελαστικά. Όλα προσφέρονται σε 6 διαφορετικά χρώματα (Black, Bright White, Granite Crystal, Hydro Blue, Firecracker Red και Anvil).

Στα μηχανικά μέρη τώρα, τα δεδομένα συνεχίζουν ως είχαν. Την κίνηση των δυο Jeep αναλαμβάνουν 4 διαφορετικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με 6άρι χειροκίνητο ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Η βάση απαρτίζεται από τον 2.0λιτρο τετρακύλινδρο τούρμπο των 270 ίππων και 400 Nm, στη συνέχεια βρίσκουμε τον ατμοσφαιρικό 3.6 V6 Pentastar των 285 ίππων και 352 Nm, ενώ το plug-in υβριδικό σύστημα του 4xe συνδυάζει τον 2.0λτ. τούρμπο και 2 ηλεκτροκινητήρες για 380 ίππους και 640 Nm. Η κορυφή ανήκει στον 6.4 V8 Hemi των 470 ίππων και 637 Nm, ο οποίος καταφέρνει να επιταχύνει το «αγρίμι» της Jeep στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 4,5 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store