Toyota GR Corolla, Supra και 86 κάνουν «ώπα» (+video)

Η Toyota μας έχει χαρίσει μερικά καταπληκτικά video από την οικογένεια των GR μοντέλων της. Ειδικά η Toyota Αμερικής καταφέρνει να βάζει γερές πινελιές Χόλιγουντ στα promo clips της, με το τελευταίο να ονομάζεται «Το Γύρισμα» και να δείχνει τη διαδικασία πίσω από ένα κινηματογραφικό γύρισμα, με πρωταγωνιστές φυσικά τα κορυφαία μοντέλα από το Αΐτσι.

Άπαξ και μιλάμε για Αμερική, το GR Yaris αυτομάτως αποκλείεται από τις κάμερες καθώς δεν διατίθεται εκεί. Τρία στα τέσσερα, βέβαια, και πάλι είναι εξαιρετικό ποσοστό. GR Corolla, Supra και 86 μεταφέρθηκαν στην Άγρια Δύση, σε ένα είδος κατασκοπικού θρίλερ και παρωδίας. Στο video βλέπουμε τους ιθύνοντες να συζητούν για τις λεπτομέρειες του γυρίσματος, τις λήψεις και λοιπά σκηνοθετικά, αλλά εκεί που μας ενδιαφέρει να επικεντρώσουμε την προσοχή είναι στα αυτοκίνητα. Ιδίως όταν αρχίζουν να κάνουν αναστροφές με την όπισθεν, «σβούρες», πλαγιολισθήσεις, πλασαρίσματα και, με το GR Corolla σε ρόλο κασκαντέρ, οδήγηση στις δυο ρόδες!

Το ακροβατικό του ιαπωνικού hot hatch, που εκτός από σήκωμα στη δεξιά του πλευρά περιλαμβάνει και πέρασμα ανάμεσα στα Supra-86, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η Toyota αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει ίχνος ειδικών εφέ, προκειμένου αφενός να διασφαλίσει την πιστότητα των λήψεων και αφετέρου να διαφημίσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Όχι ότι θα το σηκώσει κάποιος στις δυο ρόδες στην πραγματική ζωή, ούτε θα το απογειώσει από ράμπα, όπως στο φινάλε του «Γυρίσματος». Αλλά «όχι» στο θέαμα δεν λέμε ποτέ.

Get it on Google Play Download on the App Store