Τα πισωκίνητα διδυμάκια των Toyota και Subaru μπορεί να μην έχουν τούρμπο ή 300 άλογα, όμως διατρανώνουν πως εστιάζουν απόλυτα στην ευχαρίστηση του οδηγού μέσω πλαισίου, ανάρτησης και δυναμικών χαρακτηριστικών. Περισσότερο αρμόδιος από τον Drift King υπάρχει για να το διαπιστώσει;
Ο κατά κόσμον Keichi Tsuchiya μπορεί ουσιαστικά να εφηύρε το drift, όμως δεν παύει να είναι οδηγός αγώνων. Πολύπειρος πια, με παραστάσεις που θα ζήλευαν ακόμα και πρώην πιλότοι της Formula 1. Ως αυθεντικός οδηγός αγώνων πίστας λοιπόν, δεν νοείται να μην γνωρίζει την τέχνη των γραμμών. Στα χέρια του θα δούμε να «στριγγλίζουν» τα δυο ιαπωνικά και πανομοιότυπα ιαπωνικά κουπέ, στην αναζήτηση του ταχύτερου εκ των δυο. Τόσο οι χειροκίνητες όσο και οι αυτόματες εκδόσεις είναι παρούσες (6 ταχυτήτων παντού), με τον Tsuchiya να γράφει πρώτα γύρους με το GR 86 και κατόπιν με το BRZ. Τα συμπεράσματα που εξάγονται είναι αρκετά ενδιαφέροντα.
Καταρχάς, σε αμφότερα τα αυτοκίνητα το χειροκίνητο κιβώτιο αποδεικνύεται ταχύτερο. Στο Toyota, δε, η διαφορά υπέρ της παραδοσιακής μετάδοσης ξεπερνά το δευτερόλεπτο (1.19.54 αντί 1.20.59)! Στο Subaru δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά και πάλι το ανθρώπινο χέρι σε συνεργασία με το αριστερό πόδι τα πηγαίνουν καλύτερα (1.20.10 αντί 1.20.71). Σε δεύτερο πλάνο, παρατηρούμε πως το GR 86 «ρίχνει» κατά τι στο όμορο μοντέλο των «Πλειάδων». Διαφορές στην απόδοση των JDM δεν υπάρχουν, με 235 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. (κόφτης στις 7.400 σ.α.λ.) και 250 Nm ροπής στις 3.700 σ.α.λ. (το διεθνές BRZ αποδίδει 228 άλογα και 249 Nm), οπότε η μικρή διαφορά υπέρ του GR 86 πιθανότατα διαμορφώνεται λόγω του πιο σφιχτού setup στην ανάρτηση που έχει.