Φωτορυθμικό show από το Tesla Cybertruck (+video)

Σε γιορτινή διάθεση είναι η Tesla, και συγκεκριμένα το Cybertruck. Το πρώτο pick up της αμερικανικής εταιρίας δεν κρύβει την ευτυχία του για το εμπορικό του λανσάρισμα, προσφέροντας ένα μοναδικό φωτορυθμικό show στους χτύπους της μουσικής.

Η φίρμα από το Όστιν έβαλε 5 Cybertruck στη σειρά έξω από το εργοστάσιο, προκειμένου να δημιουργήσει το video «The Arrival». Ο ερχομός, δηλαδή, του «Κυβερνοφορτηγού» στην αγορά. Η πεντάδα πήρε θέση και με το που αρχίζει η μουσική, βλέπουμε πως τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν πιστά το ρυθμό. Κι όχι κατά μόνας, αλλά συγχρονισμένα. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από τα LED των 5 Cybertruck, σε ένα μικρό μόνο δείγμα της ψηφιακότητας και των gadgets που συνοδεύουν το αγροτικό Tesla. Χαρακτηριστικά που μπορούν να αποκτήσουν κανονικά οι ιδιοκτήτες, καθώς μπορούν να κατεβάσουν ανάλογα προγράμματα από το διαδίκτυο!

Οι Αμερικανοί διευκρινίζουν ότι τα 5 Cybertruck εξελίχτηκαν ειδικά για το φωτορυθμικό show, από την HVpad – έναν ανεξάρτητο δημιουργό σχετικών θεαμάτων, που χρησιμοποίησε την εφαρμογή xLights. Όποιος θέλει μπορεί να την κατεβάσει και να την εγκαταστήσει όχι μόνο στο Cybetruck, αλλά σε οποιοδήποτε μοντέλο της Tesla. Διαδικασία, ωστόσο, αρκετά χρονοβόρα, καθώς δεν περιλαμβάνει μόνο ένα απλό download στο app, για να μιλήσουμε «ψηφιακά». Παράλληλα πρέπει να κατεβάσεις μια τεράστια λίστα από drivers και να τους περάσεις, πριν μετατραπεί το αυτοκίνητο σε τροχήλατη ντίσκο.

Get it on Google Play Download on the App Store