Βγαίνουν τα πλαστικά από το Tesla Cybertruck (+video)

Με βάση το ιστορικό της Tesla ζήτημα χρόνου είναι το πότε θα αρχίσουν τα προβλήματα με το Cybertruck. Άλλο που ο Elon Musk το πλασάρει ως αλεξίσφαιρο, ασταμάτητο, άφθαρτο και τα λοιπά. Όπως αποδεικνύει ένα video από επιχείρηση car wrapping, μάλλον το αντίθετο ισχύει κρίνοντας από τα πλαστικά προστατευτικά.

Οι Wrap Bullys δραστηριοποιούνται στο ντύσιμο αυτοκινήτων με μεμβράνες, δραστηριότητα που λογικά θα λατρέψουν οι ιδιοκτήτες Cybertruck. Το γεγονός ότι το αμάξωμα κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι κάνει «mission impossible» το βάψιμό του, κάτι που σημαίνει πως όποιος θέλει να αλλάξει χρώμα στο αυτοκίνητό του οι μεμβράνες είναι μονόδρομος. Όπως φαίνεται η Tesla το προέβλεψε, καθιστώντας την αφαίρεση των προστατευτικών στους θόλους πανεύκολη. Στο video βλέπουμε τον τεχνικό να πιάνει από την άκρη το πλαστικό και να το ξεκουμπώνει σταδιακά, σημείο-σημείο, μέχρι που το βγάζει τελείως. Η δυσκολία έγκειται στην αποσύνδεση της κάμερας, που αποτελεί μέρος του περιμετρικού ελέγχου αμαξώματος.

cybertruck plastika

Άπαξ και αφαιρεθεί η κάμερα, η συνέχεια είναι παιχνιδάκι. Απλά απομακρύνεις το προστατευτικό, συνεχίζεις αναλόγως για τα υπόλοιπα 3 και ξεκινάς να περνάς τις μεμβράνες στο ατσάλινο κορμί του «Κυβερνοφορτηγού». Η διαδικασία κρατάει μόλις 32 δευτερόλεπτα, όπερ εστί λίγο πάνω από 2 λεπτά για όλα! Προσθέστε σε αυτά άλλο ενάμιση λεπτό (104 δλ. συγκεκριμένα) για την αφαίρεση του καθρέπτη (τρία λεπτά και οι δύο), και έχετε εκτός αμαξώματος προστατευτικά και καθρέπτες μέσα σε 5 λεπτά και κάτι! Φυσικά, όλη αυτή η ευκολία στην αφαίρεση πάνελ -ειδικά τα προστατευτικά, που είναι από τα αγαπημένα των κλεφτών– εγείρει ανησυχίες. Ο καθρέπτης θέλει κατσαβίδι και άνοιγμα της πόρτας, οπότε βάζει μια κάποια δυσκολία. Τα πλαστικά στους θόλους, όμως, βγαίνουν «αέρα» με το χέρι. «Παραγγελία», δηλαδή, για όποιον επιτήδειο τα βάλει στο μάτι. Επίσης δημιουργούνται ερωτηματικά και για την αντοχή τους εκτός δρόμου.

Get it on Google Play Download on the App Store