Βασιλιάς της λάσπης το νέο Isuzu D-Max Mudmaster

To πιο off road Isuzu D-Max παρουσιάστηκε για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, με το ευφάνταστο και περιγραφικότατο όνομα Mudmaster. Μια ειδική και «αρματωμένη» έκδοση, που συναρπάζει με το σκληροπυρηνικό παρουσιαστικό και τις αστείρευτες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Το D-Max Mudmaster δηλώνει απευθείας τις προθέσεις του, καταρχάς μέσα από τους θηριώδεις χωμάτινους τροχούς και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Οι 20άρες ζάντες Hurricane περιβάλλονται από χωμάτινα ελαστικά Toyo Open Country A/T III, την ώρα που η νέα ανάρτηση σηκώνει το αμάξωμα κατά 45 χλστ. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα χορταστικό snorkel στο πλάι, έξτρα προβολείς στη μάσκα, σχάρα με LED στην οροφή, κάλυμμα στην καρότσα και φυσικά, τα απαραίτητα αυτοκόλλητα στις πόρτες με το «Mudmaster» φαρδύ-πλατύ.

Στα μηχανικά μέρη, και από τη στιγμή που το Mudmaster βασίζεται στο V-Cross, συναντάμε το «Rough Terrain Mode» να ρεγουλάρει αυτόματα το φρενάρισμα και τις στροφές του κινητήρα, έχοντας το traction control να παρεμβαίνει πλέον και όταν ενεργοποιείται το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ. Την κίνηση αναλαμβάνει ο ντίζελ των 1.9 λίτρων, με απόδοση 164 ίππων και 360 Nm, σε συνδυασμό με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης με μπλοκέ πίσω διαφορικό.

Το D-Max Mudmaster είναι ήδη διαθέσιμο στη Μεγάλη Βρετανία, με τιμές που ξεκινούν από τις 36.495 λίρες (43.358 ευρώ) για το χειροκίνητο και τις 38.495 λίρες (45.734 ευρώ) για το αυτόματο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως δεν πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Get it on Google Play Download on the App Store