Το πιο άψογο Honda Civic στον κόσμο με 12 χλμ.!

Τα αυτοκίνητα από τις δεκαετίες του 80 και 90 με ελάχιστα χιλιόμετρα, αρχίζουν να γίνονται πολύ δημοφιλή μεταξύ των συλλεκτών. Πλέον δεν χρειάζεται να είναι κάποια συλλεκτική ή σημειολογική έκδοση, πχ ένα Civic VTi. Ακόμα και ένα απλό, ταπεινό 1.500άρι μπορεί να πιάσει απίθανα λεφτά, αρκεί να έχει 11 χλμ. στο κοντέρ.

Αυτό που βλέπουμε ίσως είναι το πιο άψογα διατηρημένο στον πλανήτη, καθώς κυριολεκτικά μοιάζει σαν να βγήκε χθες από το εργοστάσιο. Ακόμα έχει τα αυτοκόλλητα στα παράθυρα και εννοείται, τις ζελατίνες στα καθίσματα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα για το αμάξωμα, τα μηχανικά μέρη, τις επενδύσεις στα καθίσματα ή το ταμπλό. Άπαντα σε εκπληκτικά καλή κατάσταση, όπως και ο 1.500άρης τετρακύλινδρος των 103 ίππων (αμερικανικών προδιαγραφών, 110 στην Ευρώπη) με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το συγκεκριμένο μάλιστα, είναι το πρώτο Civic που βγήκε από το εργοστάσιο της Honda στον Καναδά, όπως φανερώνει και η κατάληξη «000001» στον αριθμό πλαισίου.

Το αυτοκίνητο έχει μόλις έναν ιδιοκτήτη στα 22 χρόνια πορείας (1991 πρώτη κυκλοφορία), ο οποίος είναι ντίλερ της ιαπωνικής φίρμας και το εκθέτει με καμάρι στη βιτρίνα του καταστήματος. Αυτή τη στιγμή δεν πωλείται, αλλά σύμφωνα με την εκτίμησή του, αν το πάρει απόφαση στο μέλλον εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τις 15.000-20.000 δολάρια (13.714-18.286 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store