Subaru WRX κόπηκε στα δυο από εκχιονιστικό (+video)

Το Subaru WRX είναι από τα πιο ικανά αυτοκίνητα σε δύσκολες συνθήκες, χάρις στο φημισμένο σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, το σετάρισμα της ανάρτησης και του υπερτροφοδοτούμενου boxer των 2.4 λίτρων. Άλλο «ικανότατο» όμως, άλλο «άτρωτο». Αυτή τη σημαντική διαφορά ο οδηγός του μαύρου Scoobie που βλέπουμε, δεν μπόρεσε να τη διακρίνει.

Τα πλάνα που έρχονται από τη dash cam εκχιονιστικού εκτός από σοκαριστικά, είναι και απολύτως διδακτικά. Αυτή την περίοδο οι Ηνωμένες Πολιτείες πλήττονται από πρωτοφανή χιονιά και χαμηλές θερμοκρασίες, που προκαλούν τεράστια προβλήματα σε κάθε τομέα της καθημερινότητας. Οι μετακινήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, απαιτώντας τη μέγιστη προσοχή από τους οδηγούς. Αυτός του «Ρεξ» δεν επέδειξε ούτε τη στοιχειώδη, επιχειρώντας προσπέρασμα μέσα σε αυτές τις συνθήκες, πάνω σε στροφή, σε φορτηγό. Δηλαδή και να ήθελε να τρακάρει, τόσα λάθη δεν θα έκανε. Επειδή, λοιπόν, όταν κάτι είναι να πάει στραβά θα πάει τελείως, το απονενοημένο διάβημα μεταμφιεσμένο σε προσπέραση κατέληξε πάνω σε ένα αντίθετα διερχόμενο εκχιονιστικό.

Οι εικόνες έπαιξαν πολύ στα δελτία ειδήσεων της χώρας μας, όμως σε αυτά δεν βλέπουμε την κατάληξη. Το WRX, που εν τω μεταξύ κινείται και με μεγάλη ταχύτητα, γλιστράει και χτυπάει την «ξύστρα» του εκχιονιστικού με το πλάι. Αυτά φαίνονται από τη dash cam, ωστόσο η συνέχεια είναι τρομακτική. Οι φωτογραφίες από το τρακαρισμένο Subaru απεικονίζουν ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κομμένο στα δύο! Για τεράστια τύχη του οδηγού, το χτύπημα έγινε ακριβώς πίσω από το κάθισμα οπότε τη γλίτωσε μόνο με γρατζουνιές, κι αυτές λίγες. Για ακόμα μεγαλύτερη τύχη του και από νομικής άποψης, δεν υπήρχε κανένας στο πίσω κάθισμα.

Get it on Google Play Download on the App Store