Πωλείται Viper έτοιμο για την Barbie

H κινηματογραφική Barbie σπάει ταμεία σε όλο τον πλανήτη, έχοντας εξελιχθεί στο πιο απροσδόκητο blockbuster της χρονιάς. Το seguel έχει «κλειδώσει» και αυτό το Dodge Viper θα μπορούσε να είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για την ξανθιά κούκλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ή τον Κen.

Το ροζ χρώμα καλύπτει κάθε σπιθαμή του αμαξώματος, μετατρέποντας αυτό το Viper RT/10 σε «γούτσου» αυτοκίνητο. Μόνο εξωτερικά βέβαια, καθώς κάτω από τις χαριτωμενιές και τις αναφορές με την Barbie κρύβεται ένα από τα πιο δυσκολοδήγητα αυτοκίνητα όλων των εποχών. O θηριώδης V10 των 8.0 λίτρων είναι παρών, όπως και το καυτό τούνελ μετάδοσης που μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στα πόδια οδηγού-συνοδηγού. Το 6άρι χειροκίνητο επίσης εξακολουθεί να θέλει δύναμη ακοντιστή για να αλλάξει σχέσεις, όπως και ο συμπλέκτης πάτημα ποδοσφαιριστή.

Ο ατελείωτος ατμοσφαιρικός δεκακύλινδρος των 8.0 λίτρων (που επίσης φοράει ροζ) παράγει 420 ίππους στις 5.200 σ.α.λ. και 661 Nm στις 3.600 σ.α.λ., καθότι μοντέλο του 2002 και από τις τελευταίες «φουρνιές» της πρώτης γενιάς (406 άλογα και 626 Nm αρχικά). Τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση 4,5 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 285 χλμ./ώρα, αν ο οδηγός είναι τόσο γενναίος και κρατήσει το πόδι του πάνω στο δεξί πεντάλ. Χιλιόμετρα δεν αναγράφονται στην αγγελία, ούτε φαίνονται σε κάποια από τις φωτογραφίες. Η τιμή για τη ροζουλί «Οχιά» πάντως, ορίζεται στις 63.000 δολάρια (57.381 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store