Πωλείται η «900άρα» Brabus G-Class του Ρονάλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο φημίζεται για την αγάπη του στα αυτοκίνητα, έχοντας στο γκαράζ του μερικές από τις ακριβότερες και σπανιότερες δημιουργίες επί τεσσάρων τροχών. Μια από αυτές είναι η Brabus GV12 και οι 900 ίπποι της, που πλέον αναζητούν νέο κάτοχο.

Η μέγιστη μορφή της G-Class από τη Brabus παράχθηκε σε ελάχιστα αντίτυπα, που δεν ξεπέρασαν τα 10. Μάλιστα το λέει και στην ονομασία της: «One of Ten». Μια από αυτές τις 10, λοιπόν, είχε αγοραστεί από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ το 2019, όταν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους. Η GV12 δεν ξεχωρίζει τόσο εμφανισιακά, καθώς υπάρχουν αρκετές G63 -και από τη Brabus- με 24άρες ζάντες, φουσκώματα και carbon αεροδυναμικά πακέτα. Η  «Μια από τις Δέκα» μεγαλουργεί κάτω από το αμάξωμα, όπου διαθέτει δύναμη ικανή να προβληματίσει κάθε υπεραυτοκίνητο.

Ο 6.0 V12 twinturbo είναι υπερκυβισμένος στα 6.3 λίτρα και συνδυάζεται με μεγαλύτερες τουρμπίνες, ενισχυμένα έμβολα, νέο εγκέφαλο, μπεκ υψηλότερης παροχής και αναβαθμισμένα intercooler. Αλλαγές που εκτινάσσουν την απόδοση στα 900 άλογα και τα 1.500 Nm ροπής, που περιορίζονται ηλεκτρονικά στα 1.200 Nm προκειμένου να μη γίνουν θρύψαλα τα γρανάζια του 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ή τα διαφορικά. Ακόμα και με χαλινάρι, η βάρους 2.660 κιλών GV12 επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 3,8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα υπόκειται άλλου ηλεκτρονικού περιοριστή (στα 280 χλμ./ώρα) για την προστασία των ελαστικών.

Ο CR7 δεν οδήγησε ιδιαίτερα το  «άρμα» από το Μπότροπ, καθώς το οδόμετρο δεν αναγράφει ούτε 1.000 χλμ. (998). Οπότε έχουμε μια σπάνια G-Class, που υπάρχουν μόνο άλλες 9 σαν αυτή, με 900 ίππους και προηγούμενο ιδιοκτήτη έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές (και αθλητές γενικότερα) όλων των εποχών. Με όλα αυτά υπόψη, πάλι καλά να λέμε που η τιμή της βρίσκεται στα επίπεδα των 695.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store