Nissan SUV φράκαρε σε δέντρο! (+video)

Η εικόνα αυτοκινήτων να φρακάρουν στα στενά σοκάκια των ελληνικών νησιών ή να κολλάνε στην αμμουδιά δεν εκπλήσσει. Ούτε εκείνη με supercars που δεν μπορούν να στρίψουν σε στενά σημεία, όπως τις ράμπες των υπόγειων πάρκινγκ. Το να καταφέρεις, όμως, να κολλήσεις ΜΕΣΑ σε δέντρο με SUV αποτελεί παγκόσμια πρώτη. Ένα δύστυχο Nissan Armada ήταν ο πρωταγωνιστής, χάρις στην «κουλαμάρα» του οδηγού του.

To απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Φλόριντα, όπου μια σεκόγια 2.500 ετών αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα ολόκληρης της πολιτείας. Το τεράστιο δέντρο στέκει περήφανα στη θέση του από το 477 π.Χ., έναν αιώνα και βάλε πριν την ανακάλυψη της Αμερικής! Ευτυχώς όσοι πολιτισμοί εμφανίστηκαν μετά από το αθάνατο κωνοφόρο το άφησαν στη θέση του, ενώ κατάφερε να γλιτώσει ακόμα και από τις διαδικασίες ασφαλτόστρωσης. Ο δρόμος περνάει μέσα από αυτό, αν και ούτως ή άλλως δεν μιλάμε για κάποια κεντρική οδική αρτηρία. Περισσότερο τουριστικό μονοπάτι είναι, με μέγιστο πλάτος τα 2.287 χλστ. Κάτι, ωστόσο, που ισχύει για το φαρδύτερο σημείο του δέντρου.

Προειδοποιητικές πινακίδες υπάρχουν παντού και πολύ πριν φτάσεις στην ultra-αιωνόβια σεκόγια, αλλά προφανώς ο οδηγός του ασημί Pathfinder κοίταζε αλλού. Ή απλά θέλησε να το παίξει έξυπνος, για να έχει να λέει. Ιστορία να διηγείται του προέκυψε, αλλά δεν τη λες τιμητική. Ούτε το video που τη συνοδεύει. Το ιαπωνικό SUV εκτείνεται σε 2.030 χλστ. πλάτους, οπότε θεωρητικά χωράει. Δυο παρατηρήσεις: το πλάτος δεν περιλαμβάνει τους καθρέπτες και το δέντρο αριθμεί σχεδόν 2,29 μέτρα πλάτους στο φαρδύτερο σημείο του. Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα επιχειρούσε καν να περάσει με αυτοκίνητο μεγαλύτερο της κατηγορίας των σουπερμίνι. Ο συγκεκριμένος ήθελε να το κάνει με το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της Nissan, και ιδού τα αποτελέσματα

@oclaguna999

#redwoodforest #avenueofthegiants This was today! that sucks! #fyp

♬ original sound – MsOC

Get it on Google Play Download on the App Store