Mitsubishi L200 τράκαρε με αεροπλάνο! (+video)

Αυτοκίνητα και αεροπλάνα συνήθως έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Αναμενόμενα κιόλας, καθώς σπανιότατα βρίσκονται το ένα με το άλλο. Τα οχήματα υπηρεσίας των αεροδρομίων συγχρωτίζονται με αεροσκάφη, αλλά και πάλι δίχως κανένα πρόβλημα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Το Mitsubishi L200 που βλέπουμε, ανήκει στις εξαιρέσεις.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, το ιαπωνικό pick up έπεσε πάνω στον κινητήρα ενός Airbus A320! To περιστατικό έλαβε χώρα στις 5.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο διεθνή αερολιμένα του Σίδνεϊ. Ο οδηγός του Triton (το L200 στην Αυστραλία) έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στον αριστερό κινητήρα του αεροσκάφους, όταν εκείνο ρυμουλκείτο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, όπως φανερώνουν οι ζημιές στο αυτοκίνητο, αλλά και το γεγονός πως ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Για την ακρίβεια ήταν πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της πρόσκρουσης απορροφήθηκε από την πλευρά του οδηγού (δεξιοτίμονο γαρ).

Ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του L200 δέχτηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η πληροφόρηση κάνει λόγο μόνο για ελαφριά τραύματα, σε αντίθεση με το χαμό που προκλήθηκε στη λειτουργία του αερολιμένα και τις ζημιές στο Airbus. Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν, την ώρα που το κόστος του «μπαμ» τοποθετείται σε περισσότερες από 500.000 δολάρια Αυστραλίας (302.710 ευρώ)!

Get it on Google Play Download on the App Store