Μεταχειρισμένες Bugatti με εγγύηση και δωρεάν σέρβις!

Το άκουσμα της λέξης «εγγύηση» δίνει άλλη αίγλη σε ένα μεταχειρισμένο. Σαν να παίρνει όλες τις ανησυχίες του υποψήφιου αγοραστή και να τις πετάει στα βαρέλια, που έχουν τα συνεργεία για τα μεταχειρισμένα λάδια. Όσο ακριβότερο το αυτοκίνητο που συνοδεύεται από αυτή, τόσο μεγαλύτερη η αγαλλίαση του καταναλωτικού κοινού (αλλά και ο «αέρας» του πωλητή στο να «βαρέσει» την τιμή). Η Bugatti αφουγκράζεται τις απαιτήσεις της αγοράς και προβαίνει στις δέουσες ενέργειες.

Η μάρκα – συνώνυμο των hypercars προσφέρει πιστοποίηση για εγκεκριμένα αυτοκίνητά της, που συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους. Όποιος έχει Chiron ή Veyron και θέλει να την πουλήσει, μπορεί να επισκεφθεί ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Bugatti και να την υποβάλλει στον απαραίτητο έλεγχο. Οι μηχανικοί της φίρμας ελέγχουν κάθε τομέα και, αν η κατάσταση όλων είναι σύννομη με τις προδιαγραφές, εκδίδουν την απαραίτητη πιστοποίηση. Αν ο επόμενος ιδιοκτήτης αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τον 1ο χρόνο μετά την αγορά, οι επισκευές και τα εργατικά καλύπτονται από τη Bugatti. Συν τοις άλλοις, παίρνει δώρο και ένα σέρβις!

Οι εργασίες συντήρησης περιλαμβάνουν τα απαραίτητα αναλώσιμα (λάδια, φίλτρα κλπ.), αλλά δεδομένου πως μια αλλαγή υγρών (λάδια, πλυστικό, παραφλού, βαλβολίνες) στη Veyron κοστίζει 25.000 ευρώ, είναι σεβαστή χειρονομία από πλευράς Bugatti. Η εγγύηση καλύπτει μηχανικά μέρη, αμάξωμα, ηλεκτρικά και διάβρωση για τη Chiron, ενώ για τη Veyron καλύπτει ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη.

Get it on Google Play Download on the App Store