Όσο περνάει ο καιρός κι όσο τα ρεκόρ πωλήσεων διαδέχονται το ένα το άλλο, οι στόχοι της Xiaomi θα γίνονται όλο και μεγαλύτεροι, όλο και υψηλότεροι. Πλέον, δεν είναι ούτε οι Γερμανοί ασφαλείς στα αυτοκίνητα από μια εταιρία, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή για τα κινητά της τηλέφωνα.
Καταρχάς, ήδη η Xiaomi έχει καταφέρει πλήγμα στις αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας, και μάλιστα εντός έδρας. Υπεύθυνο για αυτό, το SU7 Ultra. Η κορυφαία και απόλυτη έκδοση του πρώτου αυτοκινήτου της Xiaomi, που μπήκε στην «Πράσινη Κόλαση» κι έκανε τα κάθε λογής Audi RS e-tron GT και Porsche Taycan Turbo GT, να μοιάζουν με καρούλια. To θέμα, όμως, είναι πως οι Κινέζοι έχουν βάλει στο μάτι τις Audi, BMW, Mercedes, Porsche κλπ, και στις πωλήσεις. Η Xiaomi περιμένει τουλάχιστον 350.000 ταξινομήσεις στην εγχώρια αγορά για το 2025, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τις 500.000 υπό την προϋπόθεση ότι το SUV YU7 θα τύχει ανάλογης υποδοχής με εκείνη του SU7. Αριθμοί που κρούουν ό,τι κώδωνα κινδύνου υπάρχει στους Γερμανούς κατασκευαστές.
Σύμφωνα με τη Handelsblatt, ακόμα και τις 350.000 μονάδες να φτάσει η Xiaomi φέτος, θα καταφέρει να αφήσει πίσω της όλους τους Γερμανούς στην Κίνα! Αθροιστικά, οι Audi, BMW, Mercedes, Porsche και VW πούλησαν λιγότερα από 350.000 κομμάτια το 2024. Κάτι που σημαίνει ότι η Xiaomi μόνη της, βρίσκεται σε τροχιά να τις επισκιάσει συνολικά! Ενδεικτικό της ραγδαίας ανάπτυξης στην Xiaomi, το γεγονός ότι η αξία της μετοχής της τετραπλασιάστηκε πέρσι και άφησε πίσω της εκείνη της Alibaba! Η άφιξη του YU7 θα σηματοδοτήσει μια κομβική στιγμή για την εταιρεία. Τα SUV συνεχίζουν να κυριαρχούν στις παγκόσμιες πωλήσεις και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το YU7 να ξεπεράσει τις επιδόσεις του SU7. Οι παραδόσεις πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και η βιομηχανία θα παρακολουθεί στενά, για να δει εάν η Xiaomi μπορεί να συνεχίσει την άνοδό της.