Ferrari 458 στην οδική προκαλεί ανατριχίλα (+video)

Κάθε φορά που βλέπουμε τρακαρισμένη Ferrari κάτι ραγίζει μέσα μας. Από τις πιο «βαριές» εικόνες που μπορεί να συναντήσει το petrolhead μάτι, αλλά και από τους πιο ανατριχιαστικούς ήχους για το αυτί. Το σύρσιμο μιας 458 Italia κατά τη ρυμούλκησή της στην πλάτη της οδικής, κυριολεκτικά σού σηκώνει την τρίχα.

Τα πλάνα έρχονται από την καρδιά της μεγαλοαστικής μπουρζουαζίας των Η.Π.Α., ονόματι Μπέβερλι Χιλς. Η βαμμένη στο Azzuro California χρώμα 458 είχε την ατυχία να εμπλακεί σε ατύχημα, το οποίο προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα το ιταλικό supercar εγκαταλείφθηκε, οπότε πολύ πιθανό να πρόκειται για κλεμμένο. Τα αίτια του τρακαρίσματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο παρατηρούμε πως το  «μπαμ» έγινε στα δεξιά – και ήταν και σημαντικά σφοδρό, κρίνοντας από το γεγονός ότι το σύστημα διεύθυνσης καταστράφηκε πρακτικά ολοσχερώς. Οι εμπρός τροχοί της Italia έμειναν να κοιτάνε αριστερά, δίχως το τιμόνι να μπορεί να μεταφέρει την παραμικρή κίνηση. Κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη μεταφορά της με την οδική, καθότι έπρεπε να συρθεί στην πλατφόρμα του γερανού.

Το θέμα, όμως, είναι ότι μαζί με το τιμόνι καταστράφηκε και η ανάρτηση. Κάτι που σήμαινε πως η ήδη μικρή απόσταση από το έδαφος, έγινε μηδενική. Κατά συνέπεια ο μόνος τρόπος για να απομακρυνθεί η Ferrari από το σημείο και να μεταφερθεί στο συνεργείο, περιλάμβανε ένα επώδυνο -για την ίδια, αλλά και τα αυτιά/καρδιές μας- σύρσιμο συνοδεία ανατριχιαστικών συριγμών από την τριβή των εξαρτημάτων στην άσφαλτο. Οι «κλειδωμένες» ρόδες απλά έκαναν χειρότερη την κατάσταση, προσθέτοντας χρόνο, ταλαιπωρία και γοερών δακρύων στην όλη διαδικασία.

Get it on Google Play Download on the App Store