Έκανε το τρέιλερ πίσω άξονα! (+video)

Έχουμε δει πατέντες και πατέντες, όμως την επικινδυνότητα της σημερινής σπάνια μπορείς να τη συναντήσεις. Ένα Skoda Rapid δεν έχει πλέον ημιάκαμπτο άξονα πίσω, αλλά τρέιλερ να παίζει το ρόλο της ανάρτησης!

Στο video των 11 δλ. παρακολουθούμε το τσεχικό οικογενειακό να κινείται με μόνιμο endo, καθότι το πίσω μέρος είναι ανασηκωμένο ώστε να κάτσει πάνω στο τρέιλερ, το οποίο εκτελεί χρέη ημιάκαμπτου, ελατηρίων και αμορτισέρ. O κάτοχος του τρακαρισμένου Rapid προφανώς δεν είχε την οικονομική άνεση να επισκευάσει τις ζημιές στο πίσω μέρος και προτίμησε να προσαρτήσει τους τροχούς στο τρέιλερ, δημιουργώντας έναν πρώτης τάξεως «Χάρο»! Απόσβεση ανωμαλιών δεν υφίσταται, ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που το Rapid κληθεί να πάρει στροφή.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το τρέιλερ έχει ένα όριο βάρους. Το οποίο θα πρέπει να κατανέμεται και ανάλογα, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της κατασκευής. Όπως βλέπουμε, στην προκειμένη όλο το βάρος πέφτει σε ένα σημείο και συγκεκριμένα πάνω από τους τροχούς. Με λίγα λόγια, το «πατενταρισμένο» Rapid απλά περιμένει να πάρει μέρος σε ακόμα ένα ατύχημα.

Get it on Google Play Download on the App Store