Αποθήκη Honda ξεστοκάρει αντ/κα αξίας 1,6 εκατ. ευρώ!

Μια αποθήκη στην Ιορδανία, γεμάτη ανταλλακτικά Honda, αποφάσισε να ξεστοκάρει και πουλάει το σύνολο των εξαρτημάτων. Ένα σύνολο που ξεπερνά σε αξία τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ!

Όποιος έχει συνεργείο Honda και θέλει να κάνει προμήθειες από μηχανικά μέρη και είδη φανοποιείας, μόλις βρήκε μια πρακτικά αστείρευτη πηγή. Η αποθήκη βρίσκεται στο Αμάν και για αδιευκρίνιστους λόγους, αποφάσισε να ξεφορτωθεί το στοκ από ανταλλακτικά της ιαπωνικής φίρμας. Η αγγελία κυκλοφορεί στο eBay και αναφέρει πως το 76% των εξαρτημάτων αφορά μοντέλα χρονολογίας 1974-2000, ενώ το εναπομείναν 24% αυτοκίνητα 2001-2015. Ο φάκελος των εξαρτημάτων φτάνει τις 288 σελίδες, αναφέροντας λεπτομερώς ποιο είναι το κάθε εξάρτημα και για ποιο μοντέλο προορίζεται.

Με τόση προσφορά και τόσο ευρεία «βεντάλια» χρονολογικής τοποθέτησης, αναμενόμενα σχεδόν όλα τα μοντέλα της Honda θα βρουν τουλάχιστον ένα κομμάτι τους στο εν λόγω στοκ: Accord, Civic, Prelude, Legend κάθε χρονολογίας, CR-V, CRX, Jazz και HR-V είναι μερικά από τα ονόματα που γνωρίζουμε, καθώς υπάρχουν και μοντέλα που δεν κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Εξίσου αναμενόμενη και η ατελείωτη λίστα των ανταλλακτικών: από φτερά, προφυλακτήρες και φανάρια μέχρι ιμάντες χρονισμού, πιστόνια και ολόκληρα ταμπλό! Ένας τομέας της αποθήκης, δε, είναι αφιερωμένος μόνο στις πόρτες.

Παρότι το εμπόρευμα βρίσκεται στην Ιορδανία, ο πωλητής αναφέρει πως μπορεί να αποσταλεί παντού. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει τα 1,75 εκατ. δολάρια (1,61 εκατ. ευρώ) για το σύνολο των εξαρτημάτων, καθώς δεν αποσαφηνίζεται αν το στοκ πωλείται και τμηματικά.

Get it on Google Play Download on the App Store