Άλλα επίπεδα ποιότητας η Alfa Romeo Tonale

Σήμερα, περισσότεροι από 150 προμηθευτές από την Ιταλία και άλλες χώρες, οι οποίοι εμπλέκονται με την κατασκευή του νέου SUV Tonale, της πρώτης εξηλεκτρισμένης Alfa Romeo, συναντήθηκαν με τον CEO της μάρκας, κ. Jean-Philippe Imparato και την ομάδα διοίκησης της Alfa Romeo στο εργοστάσιο G.B. Vico στο Pomigliano d’Arco.

Η ατζέντα της συνάντησης ήταν η ποιότητα. Έχοντας εστιάσει σε αυτό το στόχο από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του CEO, ο κ Imparato παίρνει μέρος σε σταθερή βάση στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στα εργοστάσια του Pomigliano και του Cassino. Και σήμερα, επανέλαβε χωρίς περιστροφές ότι η ποιότητα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, με το στόχο να βρίσκεται στο απόλυτο επίπεδο.

«Για να το πετύχουμε αυτό, δήλωσε ο κ. Imparato, το σημείο εκκίνησης είναι η επιλογή των υλικών. Οι προμηθευτές μας, οι σύντροφοι μας σε ένα ταξίδι του οποίου προορισμός είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, ενστερνίζονται το DNA της Alfa Romeo επιλέγοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές».

Δίπλα  στο CEO της Alfa Romeo βρέθηκαν ο Chief Customer Experience Officer της Stellantis, κ. Richard Schwartzwald, καθώς και ο Επικεφαλής του εργοστασίου, κ. Alessio Leonardi. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκαν οι στόχοι ποιότητας στους προμηθευτές, οι οποίοι είναι βασικοί παράγοντες για να επιτευχθεί ο υψηλός στόχος που έχει τεθεί.

Η νέα Tonale θα είναι διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο του 2022.

Get it on Google Play Download on the App Store