13χρονος διέλυσε Lamborghini Huracan

Όλη την ώρα διαβάζουμε κι ακούμε για τρακαρισμένα supercars, ειδικά αν οι συνθήκες περιλαμβάνουν βρεγμένο οδόστρωμα. Να τα κάνει όλα αυτά 13χρονος, όμως, πρώτη φορά – και τελευταία, όπως ελπίζει μια δύσμοιρη Lamborghini Huracan που έγινε φιτίλια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Βανκούβερ, το βράδυ της 25ης Μαρτίου. Η κόκκινη Huracan Evo ρούφαγε τα βλέμματα και το θαυμασμό των περαστικών, με δυο πιτσιρικάδες να μένουν αναμενόμενα έκθαμβοι στη θέα της Ιταλίδας. Το θέμα είναι πως δεν έμειναν στο να… μείνουν έκθαμβοι, αλλά ο ένας εξ αυτών είπε να εντυπωσιάσει τον άλλον με μια βόλτα. Χωρίς να διευκρινίζεται το πώς ή αν υπάρχει συγγένεια με τον κάτοχο της Lambo, ο 13χρονος μπήκε μέσα στο υπεραυτοκίνητο και το έβαλε μπροστά. Άπαξ κι έγινε η αρχή, η καταστροφική συνέχεια ήταν θέμα χρόνου. Ιδίως από τη στιγμή που το σκηνικό έλαβε χώρα βραδιάτικα και υπό βροχή.

Τα 600 άλογα σε τέτοιες συνθήκες δεν είναι εύκολα για έμπειρους οδηγούς, όχι για 13χρονα που με το ζόρι φτάνουν τα πεντάλ. Από την ώρα που μπήκε το D στο κιβώτιο, η Huracan μέτραγε αντίστροφα. Τελικά δεν άργησε να καταλήξει σε έναν φράκτη και κατόπιν σε δέντρα, με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να μην βρίσκει κανέναν. Οι δυο πιτσιρικάδες εξαφανίστηκαν και χρειάστηκε ολόκληρη έρευνα για να εξακριβωθεί τι συνέβη. Οι κάμερες στον περίγυρο έδωσαν τις απαντήσεις, αλλά και που τις έδωσαν λίγα πράγματα μπορούσαν να κάνουν οι αστυνομικοί. Οι δυο έφηβοι τη γλίτωσαν λόγω ηλικίας, αλλά οι γονείς τους (αν ο ένας δεν είναι ο κάτοχος της Lamborghini, δεν διευκρινίζεται) θα πρέπει να πληρώσουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για την αποκατάσταση των ζημιών.

Get it on Google Play Download on the App Store