Νέα έκδοση MOVE για πολλά VW με σημαντικό όφελος

Η Volkswagen ανακοίνωσε τη νέα ειδική έκδοση MOVE, η οποία αφορά τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας, όπως είναι τα Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, T-Roc Cabriolet, Golf, Golf Estate, Touran, Tiguan και Tiguan Allspace. Ανάλογα με το όχημα, οι πελάτες έχουν όφελος έως και 2.600 ευρώ (στη Γερμανία) σε σύγκριση με την προτεινόμενη τιμή λιανικής για ένα μοντέλο με ισοδύναμο επίπεδο εξοπλισμού.

Τα κυριότερα σημεία της ειδικής έκδοσης MOVE αφορούν το ειδικό χρώμα Ivory Silver Metallic και τις ζάντες αλουμινίου Zurich, μαζί με σκούρα πίσω παράθυρα και λογότυπα MOVE στις μεσαίες κολόνες. Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός των VW MOVE διαθέτει ακόμα δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και πλοήγησης Ready 2 Discover που περιλαμβάνει Streaming & Internet, το αυτόματο κλιματιστικό Air Care Climatronic και το πακέτο Light & Sight με αυτόματο έλεγχο φωτισμού και αισθητήρας βροχής.

Στο εσωτερικό διακρίνονται ακόμα διάφορες κομψές πινελιές, όπως είναι ο νέος φωτισμός, τα νέα καλύμματα των καθισμάτων με έγχρωμες ραφές και τις ανάγλυφες επιφάνειες. Επιπλέον, σε όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά. Για παράδειγμα, το εξωτερικό ύφασμα των καθισμάτων, των προσκέφαλων και των μοκετών είναι κατασκευασμένα από έως και 100% ανακυκλωμένα υλικά και, ανάλογα με το μοντέλο, από έως και 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια PET.

Όλα τα μοντέλα ειδικής έκδοσης MOVE μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικές εκδόσεις κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων και είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελία. Επιπλέον, μπορούν προαιρετικά να συμπληρωθούν με ένα πακέτο «Plus», συμπεριλαμβανομένων των προβολέων Digital Cockpit Pro και προβολέων LED Plus/matrix.

Get it on Google Play Download on the App Store