Σπέσιαλ μωβάκι Subaru BRZ για πολύ λίγους

Η Subaru κάνει ό,τι μπορεί για να τονώσει τις πωλήσεις του BRZ. Η νέα έκδοση Series.Purple δεν θα ανεβάσει από μόνη της τα νούμερα, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στην αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για το ιαπωνικό sportscar.

Το περιορισμένης παραγωγής BRZ βάφεται στο αποκλειστικό Galaxy Purple Pearl χρώμα και συνδυάζεται με μαύρα σήματα, την ώρα που οι 18άρες ζάντες φοράνε ένα νέο σατέν ασημί φινίρισμα. Αυτά μας λέει η Subaru, καθώς από τη μια φωτογραφία που δίνουν στη δημοσιότητα οι Ιάπωνες μόνο η μωβ βαφή φαίνεται, κι αυτή με δυσκολία. Στο εσωτερικό, αντίθετα, φαίνονται περισσότερα. Νέες Ultrasuede επενδύσεις, premium ηχοσύστημα, κόκκινες πινελιές σε ραφές και μπάκετ, start-button με το σήμα της STI να δεσπόζει, συν την οθόνη των 8 ιντσών για το infotainment και την 7άρα για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Διαφορές από τα υπόλοιπα BRZ δεν έχει ούτε ο κινητήρας, πέρα από ένα νέο ψυγείο λαδιού, τουτέστιν η απόδοση του 2.4 D-4S παραμένει στους 235 ίππους και τα 250 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται πίσω αποκλειστικά μέσω 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, το οποίο διαθέτει short shifter της STI, με το μπλοκέ διαφορικό να αναλαμβάνει το διαμοιρασμό μεταξύ των τροχών. Εφ’ όσον δεν ανακοινώνονται επιδόσεις, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τα 6,7 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και τα 235 χλμ./ώρα τελικής. 

Μόλις 500 BRZ Series.Purple θα διατεθούν, όλα για την αγορά της Αμερικής και τιμή εκκίνησης 35.445 δολάρια (32.694 ευρώ). Ρίξτε μια ματιά στην Purple.Series του προηγούμενου BRZ, για να έχετε μια πολύ καλή ιδέα του τί περιμένουμε από το σημερινό

Get it on Google Play Download on the App Store