Πρώτη εμφάνιση του νέου MG ZS Hybrid+

Το νέο και -όπως φαίνεται ολικά αναβαθμισμένο- φουλ υβριδικό MG ZS Hybrid+ έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο και τη μοναδική φωτογραφία, είναι πλήρως ανασχεδιασμένο εξωτερικά, με πολύ ελκυστική εμφάνιση, η οποία σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς.

Στο κομψό και δυναμικό συνάμα εμπρός τμήμα του ξεχωρίζουν η πολύ πλατιά μάσκα, οι αεραγωγοί στα πλαϊνά του ανάγλυφου προφυλακτήρα και τα τριγωνικά φωτιστικά σώματα που ενώνονται με ένα μαύρο διακοσμητικό πλαίσιο. Τα φουσκωμένα φτερά και τα έντονα νεύρα ενισχύουν το «αθλητικό» του προφίλ, ενώ πίσω τα μοντέρνα LED φώτα και οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων χαμηλά στον προφυλακτήρα τραβούν το ενδιαφέρον. Το μήκος του νέου MG ZS Hybrid+ αναμένεται να είναι παραπλήσιο με εκείνο του υπάρχοντος ZS, δηλαδή λίγο πιο πάνω από τα 4,3 μέτρα.

Για το εσωτερικό δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία εικόνα, αλλά θα διαθέτει δύο οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα πολυμέσων. Δεν αποκλείεται οι δύο οθόνες να ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο πάνελ, όπως είδαμε πρόσφατα στο εντελώς νέο, δεύτερης γενιάς MG HS. Φυσικά ο εξοπλισμός του θα είναι πληρέστατος σε όλα τα επίπεδα, ενώ μερικές λειτουργίες του αυτοκινήτου θα ελέγχονται απομακρυσμένα μέσω του smartphone από την εφαρμογή iSmart. Παράλληλα, θα διαθέτει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, όπως ισχύει για το τωρινό MG ZS.

Για την κίνηση του νέου MG ZS Hybrid+ θα φροντίζει το αποδοτικό και γνωστό από το MG3 Hybrid+, υβριδικό σύνολο με τη συνδυαστική ισχύ των 195 ίππων. Στο supermini της MG αποτελείται από ένα ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 1.500άρη βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson απόδοσης 102 ίππων και 128 Nm ροπής, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων και 250 Nm και μια μπαταρία χωρητικότητας 1,83 kWh. Στη λειτουργία αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης θα πηγαίνει μέχρι τα 100 χλμ./ώρα χωρίς να καίει βενζίνη. Συνεπώς θα μειώνονται σημαντικά η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι να αποκαλυφθεί πλήρως το νέο και ενδιαφέρον υβριδικό μικρό SUV της MG.

Get it on Google Play Download on the App Store