Νέο Honda N-Box Joy για τα καλύτερα πικ νικ

Την πιο εκδρομική έκδοση του N-Box παρουσίασε η Honda, με το Joy να δίνει έμφαση στη διασκέδαση και την αναψυχή προσφέροντας πρακτικές λύσεις, που το καθιστούν ιδανικό για πικ νικ και λοιπές χαλαρωτικές δραστηριότητες.

Οι διαφορές του Joy από τα υπόλοιπα N-Box εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, που φιλοξενεί διαφορετικές εισαγωγές, τα άβαφα κομμάτια α λα πλαστικά προστατευτικά σε προφυλακτήρες-πόρτες, και τις ρετρό ζάντες των 14 ιντσών με το λευκό περίγραμμα στα ελαστικά. Στο εσωτερικό είναι που έχει τις μεγάλες αλλαγές το N-Box Joy, αρχής γενομένης από τις ειδικές αδιάβροχες και καρό επενδύσεις. Οι καρό χρωματισμοί φυσικά δεν επιλέχθηκαν τυχαία, καθώς φέρνουν κατευθείαν στο μυαλό εικόνες από στρωμένα τραπεζομάντιλα στην εξοχή για πικ νικ. Και το εκδρομικό «Χοντάκι» ειδικεύεται σε αυτά, προσφέροντας τον καλύτερο χώρο για τέτοια «κόλπα».

Τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως, δημιουργώντας έναν πλήρως επίπεδο χώρο όπου μπορείς να στρώσεις τα παραφερνάλια και να κάνεις το τέλειο πικ νικ, απολαμβάνοντας τη θέα από το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ. Προαιρετικά οι αγοραστές μπορούν προσθέσουν έξτρα γαντζάκια και θήκες, ενώ κατά τα λοιπά συναντάμε οθόνη αφής 9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, με το τιμόνι των 2 ακτινών να συνιστά μια ακόμα πολύ όμορφη ρετρό πινελιά.

Το N-Box διατίθεται με έναν κινητήρα 658 κ.εκ., σε δυο εκδόσεις: ατμοσφαιρική και υπερτροφοδοτούμενη. Στην πρώτη περίπτωση η ισχύς φτάνει τα 58 άλογα, ενώ στη δεύτερη ανέρχεται στα 64. Αμφότερες συνεργάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο CVT και προαιρετικά με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο είναι «ταμάμ» για το Joy. Όσο για την τιμή του; Από 1.844.700 γεν (11.478 ευρώ) το δικίνητο και από 2.178.000 γεν (13.551 ευρώ) το AWD.

Get it on Google Play Download on the App Store