Aνανέωση για την γκάμα της BMW

Φρεσκάρισμα για τα περισσότερα μοντέλα της ετοιμάζει η BMW, με την νέα κορυφαία έκδοση της Χ2 να είναι το μεγάλο νέο.

Δείτε ακόμα: Οι τιμές της νέας BMW Σειρά 3 στην Ελλάδα

Οι Σειρές 2, 3 Gran Turismo, 4 και 5 θα αποκτήσουν νέους χρωματικούς συνδυασμούς και περισσότερες επιλογές από το Μ Division, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές την δυνατότητα αυξημένης εξατομίκευσης. Θα μπορεί δηλαδή κάποιος να παραγγείλει μια 5αρα με τις ζάντες του Μ Package, χωρίς τους αντίστοιχους προφυλακτήρες και ούτε καθεξής. Επίσης προστίθεται το Long Beach Blue χρώμα για την 2 και το Orbit Grey για την 4 (όλες οι εκδόσεις, μέχρι και την κορυφαία Μ4).

Τα χρώματα είναι η προσθήκη στις νέες Χ5 και 8 Coupe, με τα Ruby Black, Pyrite Brown, Ametrine και Tanzanite Blue να εμπλουτίζουν την παλέτα του βαυαρικού SUV και τα Aventurine Red, Tanzanite Blue, Brilliant White, Frozen Dark Brown, Frozen Arctic Grey, Frozen Cashmere Silver, Frozen Dark Silver, Frozen Brilliant White και Pure Metal Silver αυτή του πανέμορφου grand tourer. Ανάλογες αναβαθμίσεις σημειώνονται και στους χρωματικούς συνδυασμούς του εσωτερικού.

Διαβάστε επίσης: 0-250 χλμ./ώρα σε 21 δλ. η νέα BMW M850i xDrive (+video)

Η X2 τώρα είναι η μοναδική προνομιούχος μηχανικών αναβαθμίσεων, με την M35i να τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας. Ο 2λιτρος TwinPower των 306 ίππων είναι ο ισχυρότερος τετρακύλινδρος που έχει τοποθετηθεί σε BMW μέχρι σήμερα, συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης xDrive, χαρίζοντας στο σπορ crossover επιτάχυνση της τάξης των 5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και τελική 250 χλμ./ώρα (πάντα ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Get it on Google Play Download on the App Store