Οι τιμές του νέου Fiat 600e στην Ελλάδα

Το νέο Fiat 600e έρχεται στην Ελλάδα και μαζί του, φέρνει ακόμα περισσότερο ιταλικό αέρα στα ηλεκτρικά B-SUVs. Κάτι που καταφέρνει να κάνει, δε, σε πολύ λογικές -για τα EV δεδομένα της κατηγορίας- τιμές.

Διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, με τις ονομασίες RED και la Prima,  το ολοκαίνουργιο μικρό crossover της Fiat ξεκινά από τις 28.190 ευρώ, περιλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης  του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Το 600e RED προσφέρει μεταξύ άλλων προβολείς Full LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, infotainment με οθόνη αφής 10”, αυτόματο κλιματισμό, ambient light, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, αυτόματο φρενάρισμα, αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και ασύρματο κλειδί. Για την πολυτελή έκδοση la Prima η τιμή διαμορφώνεται στις 31.890 ευρώ και στον εξοπλισμό προστίθενται ζάντες 18”, ενεργό cruise control, περιμετρικοί αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μασάζ, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με hands-free λειτουργία και ασύρματο κλείδωμα με αισθητήρα εγγύτητας.

Όλα τα Fiat 600e καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών μερών και 8 χρόνια για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με την λήψη παραγγελιών να ξεκινάει τις ερχόμενες ημέρες. Παράλληλα θα ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογος και για την έκδοση Hybrid με το τρικύλινδρο 1.200άρι τούρμπο υβριδικό σύστημα των 100 HP και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Το αμιγώς ηλεκτρικό 600e ενσωματώνει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 156 ίππων, ο οποίος αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 54 kWh. Με μεικτή κατανάλωση 15,1 kWh/100 χλμ. η συνδυαστική αυτονομία φτάνει τα 409 χιλιόμετρα ή τα 604 χιλιόμετρα στην πόλη. Η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,0 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο συνοδεύεται με ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW και καλώδιο Mode 3, για οικιακή ή δημόσια φόρτιση, που εξασφαλίζει πλήρη φόρτιση σε λιγότερο από 6 ώρες. 

Get it on Google Play Download on the App Store