Πριμ 6,8 εκατ. ευρώ της Mercedes στους εργαζομένους της!

Η Mercedes επιβραβεύει τους εργαζομένους της για τις εμπορικές επιδόσεις του 2022, προσφέροντας συνολικό πριμ που αγγίζει τα 6,8 εκατ. ευρώ και κάνοντας σχετικό ρεκόρ, για τα δεδομένα της εταιρίας!

Κάθε ένας από τους 93.000 υπαλλήλους της φίρμας από τη Στουτγκάρδη, που εργάζονται σε μονάδες επί γερμανικού εδάφους, θα λάβει ως μπόνους 7.300 ευρώ. Συνολικά, μιλάμε για 6.789.000 ευρώ πριμ – το υψηλότερο που έχει δοθεί ποτέ από τον Γερμανό κατασκευαστή στο εργατικό δυναμικό του. Παραπονεμένοι δεν είχαν μείνει ούτε πέρσι, βέβαια, καθώς είχαν λάβει 6.465 ευρώ μπόνους έκαστος. «Μαζί πετύχαμε πολλά το 2022», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αρμόδια για το ανθρώπινο δυναμικό και Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων, Sabine Kohleisen.

Συμπλήρωσε δε: «Παρά το δύσκολο περιβάλλον η ομάδα μας έχει κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τον επιτυχημένο μετασχηματισμό της εταιρείας . Ως αναγνώριση αυτής της επίδοσης, έχουμε συμφωνήσει μαζί με το Γενικό Συμβούλιο Εργασίας ότι θα καταβάλουμε ειδικό μπόνους 7.300 ευρώ φέτος. Αυτό το άθροισμα είναι σημαντικά υψηλότερο από το προηγούμενο μέγιστο ποσό. Με το υψηλότερο μπόνους στην ιστορία της φίρμας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εξαιρετική αφοσίωση και την προσωπική δέσμευση των συναδέλφων μας».

Η καταβολή του πριμ θα γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πού θα φτάσει η επιβράβευσης των εργαζομένων της Mercedes του χρόνου. Μια διαδικασία που ξεκίνησε το 1997 και μετρά αισίως 25 χρόνια πορείας.

Get it on Google Play Download on the App Store