Volkswagen T-Roc με προίκα αξίας 3.600 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen «προικίζει» με επιπλέον εξοπλισμό τα μοντέλα της στις νέες εκδόσεις More, εξασφαλίζοντας μεγάλο όφελος προς όλους τους πελάτες. Οι εκδόσεις More περιλαμβάνουν κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής που αφορούν στα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού συν διάφορα ακόμα αξεσουάρ, στον ήδη στάνταρ πλούσιο εξοπλισμό τους.

Αναφορικά με το δημοφιλές μικρό SUV T-Roc, η Volkswagen το προσφέρει με δώρο πρόσθετο εξοπλισμό αξίας 3.600 ευρώ στην έκδοση 1.0 TSI 116 PS More. Περιλαμβάνει το μεταλλικό χρώμα, 17άρες ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος & εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί και σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Μαζί με αυτά διαθέτει 6 αερόσακους, τα γνωστά στοιχεία ανέσεων και υποβοήθησης του οδηγού, αισθητήρες φωτός και βροχής, αυτόματο κλιματισμό, φώτα LED εμπρός και πίσω, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, adaptive cruise control, ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών κ.λπ. Όσον αφορά την τιμή του, αυτή ορίζεται στις 27.900 ευρώ με όφελος προωθητικού προγράμματος 900 ευρώ.

Πέρα από τον πληρέστατο εξοπλισμό, οδηγός και επιβάτες του Volkswagen T-Roc απολαμβάνουν και την ευρυχωρία που παρέχει το εσωτερικό του γερμανικού B-SUV. Τέσσερα άτομα με ύψος άνω του μέσου όρου έχουν στη διάθεσή τους αρκετό αέρα για τα πόδια και το κεφάλι. Από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας είναι και το πορτ μπαγκάζ των 445 λίτρων, που φτάνει έως τα 1.290 λίτρα με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων. Στα σημεία αναφοράς του T-Roc ανήκει και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, την οποία ενισχύει σημαντικά το ευχάριστο στην υφή αφρώδες υλικό που καλύπτει ολόκληρο το πάνω μέρος του ταμπλό.

Όσον αφορά τον κινητήρα, πρόκειται για τον τρικύλινδρο turbo των 999 κ.εκ., με την απόδοση των 116 ίππων και τη ροπή των 200 Nm στις 2.000-3.000 σ.α.λ. Ο 1.0 TSI με το εύχρηστο χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων παρέχει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 189 χλμ./ώρα. Η εργοστασιακή μεικτή κατανάλωση ανακοινώνεται στα 5,7 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 130 γρ./χλμ. (83 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Το ολοκληρωμένο προφίλ του T-Roc συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η πολύ ραφιναρισμένη οδική του συμπεριφορά. Από τη μία πλευρά γεμίζει με σιγουριά τον οδηγό με το στιβαρό του πάτημα σε όποια διαδρομή και να κινηθεί, ενώ από την άλλη η πολύ καλή ποιότητα κύλισης και η απορροφητική ανάρτηση ενισχύουν την άνεση.

Get it on Google Play Download on the App Store