Volkswagen T-Roc με έκπτωση έως 3.000 ευρώ

To best seller SUV της Volkswagen, το T-Roc προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία με σημαντικά προνόμια αγοράς, ενώ υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα οι τιμές του ξεκινούν από 25.600 ευρώ με όφελος προωθητικού προγράμματος 2.300 ευρώ, ενώ ανάλογα την έκδοση το κέρδος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως τις 3.000 ευρώ. Επίσης, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω της ευέλικτης χρηματοδότησης Auto Credit.

Από την αρχική έκδοση Life, το T-Roc στην τιμή των 25.600 ευρώ είναι φουλ εξοπλισμένο με όλα τα στοιχεία που θέλει κάθε οδηγός για την ασφάλεια και τις ανέσεις του. Μεταξύ άλλων διαθέτει 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόματης έκτακτης πέδησης και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων, προβολείς LED, πίνακας οργάνων 8 ιντσών και οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών. Στάνταρ είναι ακόμα ο διζωνικός κλιματισμός, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών και η υποβοήθηση στάθμευσης. Στην έκδοση More με πολύ μικρή επιπλέον χρέωση προστίθενται ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, Keyless Access, Hill Start Assist, κάμερα οπισθοπορείας και φιμέ πίσω παράθυρα. Ακόμα περισσότερα στοιχεία ανήκουν στο T-Roc Style και στo πιο σπορτίφ R-Line.

Αναφορικά με το τύπου Balloon χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit περιλαμβάνει σταθερό χαμηλό επιτόκιο 5,9%, διάρκεια 24, 36 ή 48 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή 10% και προστασία αποπληρωμής δανείου. Ο πελάτης με τη λήξη του συμβολαίου έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το αυτοκίνητο και να επιλέξει ένα καινούργιο, να κάνει επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης ή να εξοφλήσει το ποσό που έχει μείνει για την τελευταία μεγάλη δόση.

Σχετικά με τους κινητήρες, αρχικός στην γκάμα του Volkswagen T-Roc είναι ο 1.0 TSI, ο οποίος ενισχύθηκε πρόσφατα σε ισχύ, αποκτώντας 116 ίππους. Μαζί με τα 200 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ. και το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, το κόμπακτ SUV επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ., φτάνει τα 189 χλμ./ώρα τελικής, καταναλώνει 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 130 γρ./χλμ. CO2. Όσοι επιθυμούν περισσότερη δύναμη, τότε θα προσανατολιστούν απευθείας στον 1.5 TSI των 150 ίππων και 250 Nm ροπής. Προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,4 δλ. και τελική 208 χλμ./ώρα, με μεικτή κατανάλωση 6,0 λτ./100 χλμ. και CO2 136 γρ./χλμ. Ο 1.5 TSI συνοδεύεται και με το DSG7, με παρόμοια χαρακτηριστικά επιδόσεων με το χειροκίνητο. Κορυφαίος κινητήρας είναι ο 2.0 TSI 190 PS 4Motion DSG7, ενώ υπάρχει και ο πετρελαίου 2.0 TDI 150 PS DSG7.

Στα προτερήματα του Volkswagen T-Cross ανήκουν ακόμα οι άνετοι χώροι που έχει στο εσωτερικό του για να φιλοξενήσει χωρίς παραχωρήσεις και τους πιο ψηλούς. Στην κορυφή των B-SUV βρίσκεται και ο χώρος αποσκευών των 445 λίτρων. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει η Γερμανική φίρμα και στον τομέα της ποιότητας, τόσο σε υλικά, όσο σε συναρμογή και φινίρισμα. Αυξημένες ανέσεις απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι του T-Roc και στο δρόμο, όπου παράλληλα το αυτοκίνητο αποπνέει στιβαρότητα και εξασφαλίζει πολύ καλό κράτημα ανεξαρτήτως διαδρομής.

Get it on Google Play Download on the App Store