Νέο Renault Clio με όφελος €3.000 και €158 το μήνα

Το Clio από το 1990 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα στην ανανεωμένη 5η γενιά, αποτελεί ένα από τα καλύτερα supermini, όπως και από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Τώρα εφευρίσκει εκ νέου τον εαυτό του, αποτελώντας την ιδανική μετουσίωση της «Nouvelle Vague» της Renault και διαθέτει ακόμα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Το νέο Renault Clio είναι εδώ, ετοιμοπαράδοτο και με δέσμευση τιμής. Μπορεί να αποκτηθεί από 158 ευρώ το μήνα, με όφελος έως 3.000 ευρώ. Πρόσθετα πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια!

Ο στάνταρ εξοπλισμός του Clio από την αρχική κιόλας έκδοση evolution είναι πλουσιοπάροχος και περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αισθητήρες φώτων και βροχής, προβολείς LED Pure Vision, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες.

Το νέο Renault Clio απέκτησε εμφανώς πιο εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, ειδικά στο εμπρός τμήμα του. Διαθέτει τη νέα φωτιστική υπογραφή εμπνευσμένη από το λογότυπο: τα LED φώτα ημέρας στις δύο άκρες σχηματίζουν το πάνω μέρος του ρόμβου, χαρίζοντας ακόμα περισσότερο δυναμισμό στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Πλήρως ανασχεδιασμένοι είναι ακόμα οι προφυλακτήρες, η μάσκα και τα πίσω -διαυγή πλέον- φωτιστικά σώματα. Στο άνω άκρο των supermini βρίσκεται και σε επίπεδο εξωτερικών διαστάσεων, με μήκος που ξεπερνά τα 4 μέτρα (4.053 χλστ.), πλάτος σχεδόν 1,8 μέτρα (1.798 χλστ.), ύψος 1.440 χλστ. και μεταξόνιο 2.583 χλστ. Όλη αυτή η πληθωρικότητά του και σε συνδυασμό με τον εμφαντικό σχεδιασμό, χαρίσουν στο νέο Clio μια ανώτερη συνολικά εικόνα. Για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο στην κορυφαία έκδοση esprit Alpine με την ακόμα πιο σπορτίβ αισθητική εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Όσον αφορά το αναβαθμισμένο εσωτερικό του νέου Renault Clio, δίνει αμέσως την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου σε όλα τα επίπεδα. Οι υφασμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και στο ταμπλό είναι νέες, ενώ στην έκδοση Techno γίνεται χρήση βιώσιμων ινών Tencel Modal σε ποσοστό 60%. Την προσοχή στην κατασκευή της καμπίνας τονίζει το μαλακό πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό, τα νίκελ διακοσμητικά και οι πολύ όμορφες ταπετσαρίες. Τη φιλοξενία των επιβατών κάνει πιο άνετη και η ευρυχωρία που παρέχει το εσωτερικό του Clio, ενώ το πορτ μπαγκάζ των 390 λίτρων είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας.

Το νέο Renault Clio διαθέτει μια γκάμα κινητήρων που χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου του full hybrid κινητήρα E-Tech των 145 ίππων, ο οποίος αξιοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας. Στην καρδιά του αγοραστικού ενδιαφέροντος τοποθετείται ο 3κύλινδρος turbo 1.0 TCe 100 LPG, που καίει βενζίνη και LPG, ενώ το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι τοποθετημένο στη γραμμή παραγωγής. Αυτό το σύστημα διπλού καυσίμου βελτιώνει την απόδοση, μειώνει την κατανάλωση και περιορίζει τις εκπομπές του CO2 (8% λιγότερο CO2 από έναν αντίστοιχο κινητήρα βενζίνης). Με τα δύο ρεζερβουάρ γεμάτα, το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα συνολικά. Το ίδιο μοτέρ προσφέρεται και χωρίς LPG με ισχύ 91 ίππων, σε τιμές που ξεκινούν από τις 20.570 ευρώ (χωρίς να περιλαμβάνεται το όφελος). To Clio είναι από τα ελάχιστα μικρά αυτοκίνητα που προσφέρεται και με τον πολύ αξιόλογο diesel 1.5 Blue dCi των 100 ίππων και των 260 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store